Λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές: Aυτές είναι οι top θεραπείες από τη Νατάσα Μπρεζάτη

Λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές: Aυτές είναι οι top θεραπείες από τη Νατάσα Μπρεζάτη

Θέλουμε να έχουμε λαμπερό, φωτεινό και ενυδατωμένο δέρμα τώρα στις γιορτές.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές ξεκίνησε και εμείς ετοιμαζόμαστε για υπέροχες χριστουγεννιάτικες ημέρες και νύχτες. Και το ζητούμενο; Να είμαστε και να νιώθουμε λαμπερές και εντυπωσιακές. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό και ποιες είναι οι top θεραπείες προσώπου που προτιμούν οι celebrities παγκοσμίως;

Συναντήσαμε τη Νατάσα Μπρεζάτη η οποία φέρνει από τη Νέα Υόρκη και το Montreux της Ελβετίας τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα. Οι θεραπείες και τα μηχανήματα που θα βρείτε στον χώρο της Νατάσας Μπρεζάτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιούνται και στην κλινική La prairie, στην Ελβετία ενώ το πρωτοποριακό μηχάνημα Laser ήρθε από την Αμερική. Και το καλύτερο; Οι top θεραπείες για λάμψη και αναζωογόνηση γίνονται γρήγορα κι έχουν άμεσα αποτελέσματα!

Θέλουμε να έχουμε λαμπερό, φωτεινό και ενυδατωμένο δέρμα τώρα στις γιορτές. Ποια είναι η top θεραπεία που γίνεται στη Νέα Υόρκη και εσείς την προτείνετε;

Η Νο1 μη επεμβατική θεραπεία στην Αμερική για ένα υπέροχο και φυσικά υγιές δέρμα είναι η Laser Skin Rejuvenation. Πρόκειται για μια θεραπεία που σχεδιάστηκε για να αναστρέψει, να βελτιώσει ή ακόμα και να σβήσει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Είναι μία από τις Lunch Break Procedures, γιατί γίνεται γρήγορα και δεν χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης. Μια γυναίκα δηλαδή, κάνει τη θεραπεία στο μεσημεριανό διάλειμμά της κι επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της λίγη ώρα μετά χωρίς σημάδια ή κοκκινίλες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα… εκτός βέβαια, από την καθαρότητα και τη λάμψη στο πρόσωπό της.

Να σας πω μάλιστα, ότι η Dr. Melanie Grossman στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, η οποία ανακάλυψε το Laser και κατέχει την ευρεσιτεχνία παγκοσμίως, εφαρμόζει τη θεραπεία Skin Rejuvenation με το ίδιο ακριβώς μηχάνημα που διαθέτουμε κι εμείς.

AR8RO-BREZATI-@Queen.gr!_html_d98e862d304214da.jpg

Για ποιες ηλικίες είναι αυτή η θεραπεία;

Στην ηλικία των 30 ετών, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Στα 40 το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Στα 50 μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων.

Σε καθεμία από αυτές τις δεκαετίες ή και στις επόμενες, η θεραπεία -κυτταρική ανανέωση με laser- είναι ευεργετική και έχει αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Εμείς, ανάλογα με το τι θέλει να βελτιώσει κάθε γυναίκα και την ηλικία της, εφαρμόζουμε αντίστοιχα και τη θεραπεία.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας, ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Προσέξτε όμως το καταπλητικό: Μιλάμε για το δικό σας κολλαγόνο και τη δική σας ελαστίνη.

AR8RO-BREZATI-@Queen.gr!_html_19aeda4c51276cdd.jpg

Και πότε βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δείτε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή, φωτεινή, νεανική και το αποτέλεσμα εντείνεται ύστερα από λίγες ημέρες. Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη, δεν δημιουργεί κανέναν ερεθισμό και μας επιτρέπει να επιστρέψουμε αμέσως στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Πείτε μας ποια είναι η δεύτερη top θεραπεία λίγο πριν τις γιορτές;

Το ATS 1! Είναι μια εξαιρετική θεραπεία αντιγήρανσης και αυτή εντελώς ανώδυνη και μάλιστα γίνεται και στο πρόσωπο και στο σώμα. Εφαρμόζεται σε εντελώς στεγνό δέρμα, προκαλώντας ηλεκτρική διέγερση των ιστών του δέρματος και γίνεται μέσα σε 20 με 30 λεπτά το πολύ.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η θεραπεία;

Σε όλα τα άτομα (άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας) που θέλουν γρήγορα:

  • να βελτιώσουν την ποιότητα και σφριγηλότητα του δέρματός τους (λιπαρά δέρματα, ακμή)

  • να εξαλείψουν ρυτίδες και μαύρους κύκλους

  • να μειώσουν ουλές

  • να επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης

  • και σε όλους όσοι θέλουν να διατηρήσουν ένα δέρμα φρέσκο, υγιές και τονωμένο

Μάλιστα, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος οπότε είναι ιδανική για χαλάρωση τόσο σε πρόσωπο και λαιμό όσο και στο σώμα (μπράτσα, γλουτούς).

Όλες αυτές οι θεραπείες, εκτός από το άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας.

1S1A7299.jpg

Κλείστε το ραντεβού σας στο κέντρο New Laser Natassa Brezati και σας έχουμε μια ωραία έκπληξη που θα σας ενθουσιάσει. Με κάθε συνεδρία σας κάνουμε ΔΩΡΟ μια επαγγελματική μάσκα ματιών για τους μαύρους κύκλους για λαμπερό και φωτεινό βλέμμα.

Τηλέφωνο: 210 8050877

Διεύθυνση: Λακωνίας 24 και Χαλκιδικής 1, Μαρούσι 11522

Instagram: @newlaser.natassabrezati

Facebook: New Laser Natassa Brezati