3 κινήσεις για αναζωογόνηση express

3 κινήσεις για αναζωογόνηση express

Θαμπάδα, σημάδια ακμής, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μικρά... εμπόδια που δεν αφήνουν το πρόσωπό σου να καθρεφτίσει την ανεβασμένη σου γιορτινή διάθεση.

Πώς θα αποκαλύψεις το πιο φωτεινό, το πιο νεανικό σου πρόσωπο, χωρίς να χάσεις χρόνο; Η SYMMETRIA®, έχει να σου προτείνει όχι έναν αλλά τρεις γρήγορους, ανώδυνους και αποτελεσματικούς τρόπους για να τα καταφέρεις!

Θαμπάδα, σημάδια ακμής, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μικρά... εμπόδια που δεν αφήνουν το πρόσωπό σου να καθρεφτίσει την ανεβασμένη σου γιορτινή διάθεση. Αυτό που χρειάζεσαι για να λάμψεις ξανά είναι να δώσεις ένα γρήγορο boost στην επιδερμίδα σου. Δεν ξέρεις πώς; Κανένα πρόβλημα! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εμπιστευτείς τη SYMMETRIA® και να επιλέξεις μια από τις 3 καινοτόμες, μη επεμβατικές θεραπείες ανανέωσης express που σου προτείνει ή, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, να τις συνδυάσεις!

  1. Profhilo ® Hydro Boost

Τι είναι: Ενέσιμη θεραπεία που διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Γιατί ξεχωρίζει: Σε μόλις 30 λεπτά, το υαλουρονικό οξύ που απελευθερώνεται σταδιακά -με πέντε μόνο τσιμπήματα σε κάθε πλευρά του προσώπου σου- αναζωογονεί, αναδομεί, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βελτιώνει την υφή της και λειαίνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μετά τη θεραπεία. Για να ενισχύσεις αλλά και να διατηρήσεις τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας, πρόσθεσε στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης τις Dr.Age Microlift Face Ampoules σε μονοδόσεις. Τα συμπυκνωμένα δραστικά τους συστατικά θα προστατέψουν την επιδερμίδα σου από την αφυδάτωση, θα την κάνουν πιο φωτεινή και θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ελαστικότητά της.

An,Arrangement,Of,Christmas,Decorations,And,A,Gift,Box.,Flatlay.

2 PRX, Bio-Rejuvenating Protocol.

Τι είναι: Ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία για εντατική αναζωογόνηση και ορατή βελτίωση των σημαδιών γήρανσης.

Γιατί ξεχωρίζει: Το δραστικό διάλυμα λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και διεισδύοντας σε βάθος ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι μια θεραπεία που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, διαρκεί μόλις 30’, μπορεί να εφαρμοστεί κάθε εποχή του χρόνου και σου επιτρέπει να επιστρέψεις άμεσα στις ασχολίες σου.

Μετά τη θεραπεία. Διατήρησε τη λεία, ανανεωμένη και τονωμένη όψη της επιδερμίδας σου με το εξαιρετικό απολεπιστικό κοκτέιλ -από ΑΗΑ, γλυκολικό, μηλικό και κιτρικό οξύ- του Dr.Age Facial Micro-Peel

Christmas,Composition.,Frame,Made,Of,Gift,,Snowflakes,,Fir,Tree,Branches

3. PRP, Platelet - Rich Plasma

Τι είναι: Αυτόλογη μεσοθεραπεία με ενισχυμένη συσφιγκτική, θρεπτική και ενυδατική δράση.

Γιατί ξεχωρίζει: Είναι μια 100% φυσική θεραπεία που αξιοποιεί τη δύναμη των αυξητικών παραγόντων τα οποία βρίσκονται στα αιμοπετάλια του οργανισμού σου για να πυροδοτήσει την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Αναδομεί την επιδερμίδα, αποκαθιστά τη φωτεινότητα, λειαίνει τις ρυτίδες και απαλύνει αισθητά τα σημάδια της ακμής.

Μετά τη θεραπεία. Να χρησιμοποιείς καθημερινά την Dr.Age Skin Perfector Face Cream. Η πλούσια ενυδατική, αντιοξειδωτική και ανανεωτική δράση της θα ενισχύσει και θα διατηρήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα της θεραπείας.

Christmas,Composition.,Frame,Made,Of,Gift,,Snowflakes,,Fir,Tree,Branches
  • Η SYMMETRIA® , με στρατηγικές συμμαχίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, έχει λάβει διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα top διεθνή brands στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Ξεκινώντας στην Ελλάδα το 2005 και μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων η SYMMETRIA® τηρεί με συνέπεια, τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Στη SYMMETRIA®, κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί μοναδικός. Οι συνεργασίες της SYMMETRIA® με εταιρείες όπως η BOOKVOICE για να περνούν πιο ευχάριστα και επιμορφωτικά την ώρα της παραμονής τους στο χώρο οι επισκέπτες, είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο customer service στο χώρο της ιατρικής. Ταυτόχρονα στον τομέα της διατροφής, υπό την καθοδήγηση διατροφολόγου της SYMMETRIA® παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένων γευμάτων από την εταιρεία Fitness Meals σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και τη συχνότητα που εκείνος επιθυμεί. Η πληθώρα διεθνών διακρίσεων και βραβείων που έχει λάβει, ανάμεσά τους τα Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, δεν αποτελούν βραβεία μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική. Παράλληλα, η SYMMETRIA® συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναμική της επέκταση εγκαινιάζοντας το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στους Αμπελόκηπους σε μια συνεργασία με τον όμιλο της Βιοϊατρικής, ενώ γεγονός είναι το νέο SYMMETRIA® Exclusive στο Κολωνάκι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συνεργασία της με την εταιρεία DR.AGE για πρωτοποριακά προϊόντα με υλικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.