Η απόλυτη περιποίηση των μαλλιών για το 2023 με την υπογραφή της Dyson

Η απόλυτη περιποίηση των μαλλιών για το 2023 με την υπογραφή της Dyson

Έχεις εντάξει μέσα στους προσωπικούς σου στόχους για το 2023 την ολοκληρωμένη περιποίηση και προστασία των μαλλιών σου;

Η Dyson είναι εδώ για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τον στόχο σου!

Νοιώθεις τα μαλλιά σου ταλαιπωρημένα και βαριά από τα χτενίσματα των γιορτών; Θέλεις να ξεκινήσεις να τους προσφέρεις την φροντίδα που χρειάζονται δημιουργώντας τη δική σου ιεροτελεστία; Η Dyson είναι ο απόλυτος σύμμαχος σου σε αυτό το νέο ξεκίνημα φροντίζοντας να σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να είσαι πάντοτε κομψή και περιποιημένη δείχνοντας απόλυτο σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των μαλλιών σου.

Μετά το λούσιμο και την εφαρμογή των αγαπημένων σου προϊόντων, σειρά έχει το στέγνωμα. Η Dyson σου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι μέσω της συσκευής Supersonic που όχι μόνο δε φθείρει αλλά μάλιστα σέβεται και προστατεύει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά στεγνά και εξαιρετικά λεία! Το μικρό αλλά πανίσχυρο μοτέρ υψηλής απόδοσης προσφέρει γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα και σε συνδυασμό με το εξάρτημα Flyaway, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Οι ατίθασες τούφες σου κρύβονται κάτω από τις μακρύτερες τούφες για ένα λαμπερό αποτέλεσμα μόνο με αέρα χάρη στο θαυματουργό αυτό εργαλείο!

605c-Supersonic-In-Use-Type-3-Hair-Curls-with-Diffuser-Attachment_May-2021_Image.png

Ώρα για επιλογή χτενίσματος! Προτιμάς ένα ίσιο και απλό go to χτένισμα ως την πλέον ασφαλέστερη και κλασσική επιλογή χωρίς καθόλου φριζάρισμα και με υπέροχη λάμψη; Η συσκευή Corrale αποτελεί την πιο βολική επιλογή για κάθε χτένισμα που επιθυμείς να κάνεις στα μαλλιά σου δίνοντάς τους αψεγάδιαστο στυλ! Αν πάλι προτιμάς τις παιχνιδιάρικες και ανάλαφρες μπούκλες για πλούσια μαλλιά σε όγκο και όψη, η συσκευή Multistyler Airwrap είναι αυτό που χρειάζεσαι! Χρησιμοποίησε τις κυλινδρικές βούρτσες (30mm ή 40mm) ανάλογα το σχήμα που θέλεις να δώσεις και ανάδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

605c-Supersonic-In-Use-Type-4-Hair-Afro-Textured-with-Wide-Tooth-Comb-Attachment_May-2021_Image-(1).png

Η αποτροπή της φθοράς της τρίχας αποτελεί βασικό μέλημα της Dyson για εξασφαλισμένη ποιότητα αλλά και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με το ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης και τον ειδικό αισθητήρα που ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο, το Airwrap αποτελεί τοn «προστάτη» των μαλλιών από την υπερβολική θερμότητα.

Ανακάλυψε τις δυνατότητες που προσφέρει το multistyler Airwrap της Dyson και δημιούργησε τα πιο κομψά χτενίσματα εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά!