Η Schwarzkopf Professional λανσάρει τα ΝΕΑ IGORA COOLS

Πατούλια Κατερίνα
Η Schwarzkopf Professional λανσάρει τα ΝΕΑ IGORA COOLS

Η Schwarzkopf Professional λανσάρει τα ΝΕΑ IGORA COOLS – Μόνιμα & Ήμι-μονιμα Χρώματα για βέλτιστη εξουδετέρωση σε όλες τις βάσεις μαλλιών!

Η Igora, η ναυαρχίδα της Schwarzkopf Professional στις βαφές μαλλιών, αυξάνει συνεχώς τα χρωματικά όρια με υψηλής ποιότητας προϊόντα που δίνουν τη δυνατότητα στους κομμωτές να γίνουν οι colourists που επιθυμούν.

Υποστηρίζοντας την ανάγκη για πιο ψυχρά, φυσικά στην όψη χρώματα μαλλιών με ισχυρή εξουδετέρωση – ειδικότερα σε πιο σκούρες βάσεις - η Schwarzkopf Professional έχει μεγαλώσει, τόσο τη συλλογή μόνιμων αποχρώσεων της IGORA ROYAL, όσο και τη συλλογή ημι-μόνιμων αποχρώσεων IGORA VIBRANCE με μια σειρά από πραγματικές ψυχρές αποχρώσεις, ιδανικές για σαντρέ, φυμέ, και ματ τονικές κατευθύνσεις.

Ψυχρές αποχρώσεις IGORA και εφαρμογή:

Οι νέες αποχρώσεις IGORACOOLS της SchwarzkopfProfessional είναι μια σειρά αφοσιωμένη στους νέους υπέροχους ψυχρούς τόνους. Αποτελείται από όμορφα σαντρέ και φυμέ που επιτρέπουν στους κομμωτές να δημιουργήσουν άψογα ψυχρά χρωματικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη βάση μαλλιών των πελατισσών τους. Τα IGORACools χρησιμοποιούν έναν ειδικό συνδυασμό πιγμέντων που προσφέρει το επιθυμητό επίπεδο εξουδετέρωσης, απομακρύνοντας τους ζεστούς δευτερεύοντες τόνους που μπορεί να προκύψουν σε κάθε βάση μαλλιών.

Επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο εξουδετέρωσης με την επέκταση της σειράς IGORA COOLS, που διαθέτει 8 ψυχρές αποχρώσεις:

 • IGORA ROYAL – 5 ψυχρές αποχρώσεις για μόνιμη βαφή μαλλιών:
  9-11, 9-19, 7-13, 6-23, 6-31

 • IGORA VIBRANCE – 3 ψυχρές αποχρώσεις για ήμι-μόνιμη βαφή μαλλιών:
  9-12, 6-23, 4-33

IGORA_AMANDA.JPEG

Χάρη στην IGORA, η διπλή εφαρμογή δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα αρίθμησης για όλες τις αποχρώσεις, οι κομμωτές μπορούν να ταιριάξουν τέλεια τις μόνιμες αποχρώσεις IGORA ROYAL με τις ήμι - μόνιμες αποχρώσεις IGORA VIBRANCE

Η δυνατότητα της υπηρεσίας Διπλής Εφαρμογής επιτρέπει στους κομμωτές να χρησιμοποιούν τις αντίστοιχες αποχρώσεις IGORAVIBRANCE για να ανανεώσουν τα μήκη και τις άκρες σε μια υπηρεσία με IGORAROYAL, όπου η μόνιμη βαφή απαιτείται συνήθως μόνο σε περιοχές της ανανεωμένης ρίζας. Αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες υπηρεσιών για τους κομμωτές και περισσότερες επιλογές για τις πελάτισσες, καθώς και βελτίωση κατάστασης των μαλλιών, προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα χάρη στο μειωμένο κίνδυνο υπερβολικής συσσώρευσης χρωστικών.

IGORA_COOL_2.JPEGIGORA COOLS Looks and Υπηρεσίες:

Μαζί με τις νέες αποχρώσεις IGORACOOLS, η SchwarzkopfProfessional έχει συνεργαστεί με κομμωτές από όλο τον κόσμο για να διαμορφώσει ένα ευρύ φάσμα σχετικών υπηρεσιών κομμωτηρίου που καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες και τεχνικές που σχετίζονται με το ψυχρό χρώμα:

 • COOL UPLIFTED HUES – χρησιμοποιεί μια ελεύθερη τεχνική για τη δημιουργία μια οπτική ψευδαίσθηση όγκου, χρησιμοποιώντας χρώματα για να ενισχύσει τη διάσταση με ψυχρούς τόνους εξουδετέρωσης

 • COOL ICE TONING – χρησιμοποιεί ρεφλέ με δύο διαφορετικά μίγματα για να δημιουργήσει μια διάσταση στο ύψος τόνου του 9 σε ήδη ξανοιγμένη βάση.

 • COOL FOILYAGE – Ένα foil balayage που ακολουθείται από root melt και εφαρμογή με απλικατέρ για τέλεια ανάμιξη στις ρίζες τα μήκη και τις άκρες.

 • COOL SHADING – εφαρμογή με ελεύθερη τεχνική από διαφορετικούς ψυχρούς τόνους για τη δημιουργία αποχρώσεων με βάθος με στόχο την πιο ζωντανή αίσθηση.

 • COOL WHITE BALANCING – μια εναλλακτική εφαρμογή ελεύθερης τεχνικής, διαφορετικών τόνων για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτης ψυχρής ανάμιξη.

.

IGORA_COOL_1.JPEG

IGORA COOLS Online & Ψηφιακά:

Εξερευνήστε τα προϊόντα IGORACOOLS και πληροφορίες σχετικά με τις αποχρώσεις, τις νέες υπηρεσίες και άλλα πολλά στην επίσημη ιστοσελίδα της SchwarzkopfProfessional: schwarzkopfpro.com/igoracools – Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τις τάσεις από το @schwarzkopfpro στο Instagram και τα hashtags #BeIGORA / #BeCOOL.

Oι νέες αποχρώσεις IGORA COOLS είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο του 2023.

DPG Network