Ενυδάτωση μαλλιών: Πώς θα πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε

Ενυδάτωση μαλλιών: Πώς θα πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε

Συμβουλές για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από την ξηρότητα και την αφυδάτωση:

Η αφυδάτωση στα μαλλιά εμφανίζεται όταν τα μαλλιά σας δεν έχουν αρκετή υγρασία. Η έλλειψη υγρασίας μπορεί να οφείλεται στο περιβάλλον, στις συνήθειες περιποίησης των μαλλιών σας, στη διατροφή σας ή σε κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε. Η αφυδάτωση κάνει τα μαλλιά σας ξηρά, μειώνει τη γυαλάδα τους με αποτέλεσμα να φαίνονται φριζαρισμένα και θαμπά. Η ξηρότητα στα μαλλιά μπορεί να επηρεάσει άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, αλλά είναι πιο πιθανό να την αναπτύξετε καθώς μεγαλώνετε.

Συμβουλές για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από την ξηρότητα και την αφυδάτωση:

  1. Πίνετε αρκετό νερό για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας από μέσα.

  2. Αποφύγετε τη μακροχρόνια και συνεχή έκθεση των μαλλιών στον ξηρό αέρα και στην ηλιακή ακτινοβολία.

  3. Φορέστε σκουφάκι μπάνιου όταν κολυμπάτε στην πισίνα ή στη θάλασσα.

  4. Στεγνώστε τα μαλλιά σας φυσικά, μην χρησιμοποιείτε το πιστολάκι.

  5. Μειώστε ή και αποφύγετε τη χρήση των εργαλείων styling. Αν είναι απαραίτητη η χρήση τους, εφαρμόστε πριν το styling, προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα.

  6. Αποφύγετε τις χημικές θεραπείες μαλλιών (περμανάντ, ισιωτικές, βαφές, κλπ).

  7. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν που προορίζονται για τον τύπο μαλλιών σας.

  8. Αποφύγετε το λούσιμο των μαλλιών σας κάθε μέρα, λουστείτε μία έως τρεις φορές/εβδομάδα.

  9. Εφαρμόστε μαλακτική κρέμα για να προσθέσετε λάμψη και απαλότητα.

Atitlo-2_html_9b4990a0dcf5a72f.png

Η ενυδατική σειρά Elvive Hydra Hyaluronic της LOreal Paris με υαλουρονικό οξύ, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαλλιών (σαμπουάν, conditioner, μάσκα, serum), που μεταμορφώνουν άμεσα τα αφυδατωμένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους πολύτιμη ενυδάτωση, όγκο, αέρινη κίνηση και λάμψη. Εάν έχετε ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά, ακολουθήστε την απόλυτη ρουτίνα φροντίδας μαλλιών σε 4 κινήσεις:

1. Λούσιμο με το Elvive Hydra Hyaluronic Σαμπουάν 72Ω Ενυδάτωση

Το κρεμώδες σαμπουάν είναι ιδανικό για αφυδατωμένα μαλλιά και κατάλληλο για καθημερινό λούσιμο. Επικαλύπτει άμεσα το περιτρίχιο και κλειδώνει την υγρασία της τρίχας για 72 ώρες, για πιο λαμπερά, 10 φορές πιο ενυδατωμένα και αναζωογονημένα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Atitlo-2_html_9cc3fa5c96cc7e1a.jpg

2. Ενυδάτωση μαλλιών με το Elvive Hydra Hyaluronic Conditioner 72Ω Ενυδάτωση

Το σούπερ απαλό στην υφή conditioner, είναι ειδικά μελετημένο για καθημερινή χρήση και ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει στο ελάχιστο. Κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα για 72 ώρες, ενώ η καινοτόμα σύνθεσή του αφήνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και 10 φορές πιο ενυδατωμένα.

3. Προστασία με το Elvive Hydra Hyaluronic Serum Ενυδάτωσης με 2% Σύμπλεγμα φροντίδας με Υαλουρονικό Οξύ

Atitlo-2_html_8b9cde4d8587713a.jpg

Αυτό το ανάλαφρο, γαλακτώδες serum μαλλιών είναι must στην καθημερινή περιποίηση μαλλιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενώ παράλληλα αναδομεί τις ίνες της τρίχας. Αφήνει τα μαλλιά 2 φορές πιο γεμάτα, πυκνώνει άμεσα την τρίχα κατά 9% και αφήνει τα μαλλιά 10 φορές πιο ενυδατωμένα ως και 72 ώρες.

4. Βαθιά ενυδάτωση με την Elvive Hydra Hyaluronic Μάσκα 72Ω Ενυδάτωση

Ιδανική για έντονα αφυδατωμένα μαλλιά, αυτή η μάσκα εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα με στόχο να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ν’ αποκαταστήσει την απαλότητα και την λάμψη των μαλλιών σας. Με υφή που θυμίζει τζελ, αγκαλιάζει τα μαλλιά, και τα αφήνει 10 φορές πιο ενυδατωμένα για 72 ώρες, χωρίς να τα βαραίνει.