Ανάδειξε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Ανάδειξε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

...με fillers προσώπου υαλουρονικού οξέος Juvéderm®

Η επιθυμία μας να ακτινοβολούμε νεότητα, χαρά και αυτοπεποίθηση, είναι πάντα αποδεκτή, σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και σε οποιαδήποτε ηλικία! Θέλεις να τονίσεις το βλέμμα και τα χείλη, να ανανεώσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια, να βελτιώσεις το φυσικό περίγραμμα των ζυγωματικών ή του πηγουνιού ή να αντιμετωπίσεις τη φυσική χαλάρωση της επιδερμίδας; Η καινοτομία, η επιστημονική έρευνα και η τεχνολογία αιχμής έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, είναι μία φαρμακευτική εταιρεία πρωτοπόρος στις θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και κάτοχος των προϊόντων υαλουρονικού οξέος Juvéderm®.

Η σειρά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος Juvéderm® και ο εξειδικευμένος ιατρός σου, δερματολόγος ή πλαστικός χειρουργός, θα αναλάβουν να αναδείξουν την ομορφιά σου, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητά σου και τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου. Η σειρά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος Juvéderm® είναι προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της Allergan Aesthetics, μιας εταιρείας της AbbVie. Με 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, η Allergan Aesthetics με την ευρεία γκάμα εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες με στόχο το φυσικό αποτέλεσμα και την ανάδειξη εκείνων των χαρακτηριστικών του προσώπου που κάνουν τον κάθε θεραπευόμενο μοναδικό. Έρευνες καταδεικνύουν ότι οι αισθητικές θεραπείες μπορούν να ενισχύσουν την αίσθηση «υγείας» και ευεξίας, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση και να επηρεάσουν θετικά τις κοινωνικές επαφές, αλλά και τις επαγγελματικές επιδιώξεις! Επιλέγοντας έναν έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρό, ο οποίος θα σχεδιάσει μαζί σου το πλάνο θεραπείας σου επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα από τη σειρά Juvéderm®, μπορείς να πετύχεις την εικόνα εκείνη που θα σε ανανεώσει εξωτερικά αλλά και εσωτερικά!

Τα fillers προσώπου υαλουρονικού οξέος Juvéderm® είναι μία συλλογή από εννέα fillers, τα οποία σχεδιάστηκαν κατόπιν συνεχούς επιστημονικής έρευνας, ειδικά για κάθε περιοχή του προσώπου. Μπορούν να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου, να αποκαταστήσουν τον όγκο για την ανόρθωση των ζυγωματικών σου, να ενισχύσουν τον όγκο και να διαμορφώσουν το σχήμα των χειλιών σου ή να σμιλεύσουν το πηγούνι και το περίγραμμα της γνάθου. Και όλα αυτά διατηρώντας τη φυσική όψη και αίσθηση, με αποτελέσματα που διαρκούν από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με το προϊόν και τη θεραπεία που θα επιλεγεί από το γιατρό σας. Παράλληλα, τα fillers της σειράς Juvéderm® περιέχουν λιδοκαΐνη, ένα ήπιο τοπικό αναισθητικό που βοηθά στη μείωση τυχόν δυσφορίας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Τελικά, η απόφαση είναι δική σου για να απογειώσεις την ομορφιά σου. Ακολούθησε, μόνο, λίγα απλά βήματα: Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, επικοινώνησε μ’ έναν εξειδικευμένο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό, θέσε τους στόχους σου, φτιάξτε μαζί το δικό σου πλάνο ομορφιάς και απόλαυσε την καλύτερη και ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σου! New you, it’s magic!