Τι είναι αυτό που δεν μπορεί να λείπει από ένα Sleepover; Μα φυσικά ένα ολοκληρωμένο Skin Care!

Τι είναι αυτό που δεν μπορεί να λείπει από ένα Sleepover; Μα φυσικά ένα ολοκληρωμένο Skin Care!

Μετά από μία κουραστική και απαιτητική ημέρα, αυτό που αποζητάς είναι λίγη ξεκούραση με τις κολλητές σου.

Οργάνωσε λοιπόν το δικό σου πιτζάμα πάρτι και φρόντισε την επιδερμίδα σου με τα αγαπημένα σου προϊόντα skin care.

dust1.jpg

Πριν από οτιδήποτε άλλο, η επιδερμίδα του προσώπου πρέπει να είναι πεντακάθαρη, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος μακιγιάζ ή ρύπανσης. Για να πετύχεις τον απόλυτο καθαρισμό προσώπου, επίλεξε το Διφασικό Micellaire «Natural Love» με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού και να ολοκληρώσεις τον καθαρισμό του προσώπου σου με την Τονωτική Λοσιόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη και αναζωογόνηση.

micellaire.jpg

Στο επόμενο βήμα, για βαθύτερο καθαρισμό και απολέπιση, βάλε στο χέρι σου μία ποσότητα περίπου όσο ένα καρύδι Scrub προσώπου Natural Love και εφάρμοσε το υλικό στο βρεγμένο πρόσωπό σου όσο πιο αργά γίνεται με κυκλικές κινήσεις, επιμένοντας στις περιοχές που μαζεύουν περισσότερα νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα όπως γύρω από τη μύτη, ανάμεσα στα φρύδια και στα ζυγωματικά.

scrub-1.jpg

Με 89% φυσικά συστατικά, απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα από την επιδερμίδα, ενώ το υπέροχό του άρωμα από πορτοκάλι και ρόδι θα σε συναρπάσει. TIP: Για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, χρησιμοποίησε την συσκευή καθαρισμού προσώπου Clean me.

Young,Woman,Using,Facial,Cleansing,Brush,On,Pink,Background,,Closeup.

Και.. η στιγμή που περίμενες είναι τώρα! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις με τις φίλες σου και να αφεθείς στην πολυτέλεια των Sheet Masks, τις υφασμάτινες μάσκες προσώπου για ενυδάτωση, αποτοξίνωση και ανανέωση της επιδερμίδας. Εφάρμοσε την υφασμάτινη μάσκα στο πρόσωπό σου για 15’ και νιώσε την επιδερμίδα σου, φρέσκια, καθαρή και ενυδατωμένη.

face-mask.jpg

Μην ξεχνάς τα χείλη! Ξεκίνα με την απολέπισή τους! Τα Lip Scrub με υπέροχο άρωμα φράουλας, βανίλια-cupcake και cotton candy θα σε ξετρελάνουν. Με ζάχαρη και ενυδατικά έλαια, απολεπίζουν σε βάθος ενώ χαρίζουν λεία, απαλά και ενυδατωμένα χείλη.

lip_scrub-2.jpg

Τέλος, ολοκλήρωσε την ενυδάτωσή τους με το αγαπημένο σου βραβευμένο Lip Oil με υπέροχα φρουτώδη αρώματα που θα βρεις σε αποχρώσεις διάφανο, ροζ και ροδακινί. Χάρη στην ειδική του σύνθεση από υαλουρονικό οξύ και τους ενυδατικούς παράγοντες που περιέχει, θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη όλη μέρα.

AWARDEDpercent20LIPS-021.png

Let’s get the party started!

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

Facebook: DustandCreamGreece Instagram: dustandcream YouTube: DustandCreamGreece