EMSCULPT NEO: Μία νέα συσκευή σμιλεύει το σώμα και σε γυμνάζει… χωρίς να σε κουράζει

EMSCULPT NEO: Μία νέα συσκευή σμιλεύει το σώμα και σε γυμνάζει… χωρίς να σε κουράζει

 Η συσκευή EMSCULPT NEO, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να στοχεύσει σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα, συγκεκριμένα σε 9 περιοχές του σώματος, και να προσαρμοστεί στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες.

Ακούγονται πολλά για το EMSCULPT NEO, την groundbreaking θεραπεία με την υπογραφή της BTL Aesthetics, και ήταν χρέος μας να μάθουμε τα πάντα για αυτή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής. Διάβασε γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο σώμα μας εδώ και καιρό.

Από την εφηβεία μου, σκεφτόμουν πόσο υπέροχος θα ήταν ο κόσμος αν κάποιος ανακάλυπτε ένα μαγικό δωμάτιο στο οποίο, θα μπαίνεις όπως είσαι, αλλά θα βγαίνεις γυμνασμένος και πιο αδύνατος. Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι με δελέαζε πολύ αυτή η εύκολη λύση του maximum αποτελέσματος με τη minimum προσπάθεια. Ούσα μία γυναίκα που δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε και συμπάθεια για τη γυμναστική, ενώ αντιθέτως έχω τεράστια αγάπη για κάθε τι γλυκό και λαχταριστό, ήταν λογικό να κάνω μεγαλεπίβολα όνειρα τα οποία, μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν απλά ουτοπικά.

Όπως αντιλαμβάνεσαι επομένως, όταν έπεσε στην αντίληψή μου ότι υπάρχει μία συσκευή που επιτυγχάνει -and I quote- μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%, αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%, μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ. και μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%, σχεδόν άμεσα και χωρίς κόπο… ξεκάθαρα έπρεπε να το ερευνήσω. Η έρευνά μου λοιπόν, με οδήγησε στον σχεδόν μαγικό κόσμο της viral θεραπείας EMSCULPT NEO από την BTL Aesthetics, που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

image002.jpg

Τι είναι το EMSCULPT NEO;

Αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με τις θεραπείες αδυνατίσματος, τότε η λέξη EMSCULPT δεν σου είναι εντελώς άγνωστη. To EMSCULPT NEO είναι η νέα, βελτιωμένη έκδοση του EMSCULPT της BTL Aesthetics, που εστιάζει στο λίπος και στους μύες. Είναι μία 2 σε 1, μη επεμβατική, θεραπεία που υπόσχεται ορατά αποτελέσματα σμίλεψης, σύσφιξης και εκγύμνασης από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Με ποιον τρόπο;

Η συσκευή EMSCULPT NEO συνδυάζει τη συγχρονισμένη ραδιοσυχνότητα RF™ με το εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο HIFEM+™ για τη διπλή δράση που προανέφερα. Το HIFEM+™ προκαλεί έντονες μυϊκές συσπάσεις, που ξεπερνούν οτιδήποτε μπορεί να επιτευχθεί με τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα η ραδιοσυχνότητα RF™ εκπέμπει μετασχηματισμένη ενέργεια σε θερμότητα, και «καίει» το λίπος. Έτσι, το σώμα γυμνάζεται εντατικά και το λίπος καταπολεμάται αποτελεσματικά, όλα σε μία συνεδρία και σε λίγο χρόνο.

image003.jpg

Πιο συγκεκριμένα, η κάθε συνεδρία διαρκεί -περίπου- 30 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων το EMSCULPT NEO προκαλεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις, που αντιστοιχούν σε 20.000 κοιλιακούς ή βαθιά καθίσματα. Με απλά μαθηματικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα (εκγύμναση και απώλεια λίπους) που θα σου προσέφεραν 3 μήνες εντατικής γυμναστικής, σε μόλις λίγες συνεδρίες με το EMSCULPT NEO.

Μάλιστα, το EMSCULPT NEO αποδεδειγμένα προσφέρει αποτελέσματα ενάντια στο ενδομυϊκό λίπος, του οποίου η δυσκολία στην αντιμετώπιση, είναι παροιμιώδης. Αντιλαμβάνεσαι τώρα γιατί λέω ότι το EMSCULPT NEO έκανε το -εφηβικό- όνειρό μου πραγματικότητα; Δεν τελειώσαμε όμως…

Πού μπορεί να εφαρμοστεί;

Η συσκευή EMSCULPT NEO, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να στοχεύσει σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα, συγκεκριμένα σε 9 περιοχές του σώματος, και να προσαρμοστεί στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Για παράδειγμα, εγώ θα το χρησιμοποιούσα στην κοιλιά, τους γλουτούς και στους μηρούς. Είναι τα σημεία που με ταλαιπωρούν περισσότερο με το επίμονο λίπος, αλλά και με τη χαλάρωση.

image004.jpg

Χάρη όμως στις ειδικές κεφαλές του, το EMSCULPT NEO μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στα μπράτσα, τα «ψωμάκια», τις γάμπες ή και τα πλαϊνά της μέσης, τα γνωστά και ως love handles. Είναι μία θεραπεία που μπορεί να απαντήσει στοχευμένα στο τοπικό πάχος, συνολικά στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, να τονώσει μυϊκά και να δυναμώσει σημαντικά σημεία όπως ο κορμός και τα πόδια, και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην καλύτερη εικόνα μας αλλά και την υγεία μας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ένα από τα αβαντάζ του EMSCULPT NEO είναι η ταχύτητα με την οποία παρέχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επομένως, το πρωτόκολλο που ακολουθείται είναι κατά μέσο όρο 4 θεραπείες των 30 λεπτών (με διαφορά 5-10 ημερών ανάμεσά τους).

image005.jpg

Η διαφορά στη μυϊκή τόνωση φαίνεται άμεσα, από την πρώτη συνεδρία, ενώ για να φανεί το πλήρες αποτέλεσμα εκγύμνασης και απώλειας λίπους, θα χρειαστούν 3 εβδομάδες μετά το τέλος του πρωτοκόλλου. Τα αποτελέσματα ωστόσο, συνεχίζουν να φαίνονται ως και 3 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας καθώς ο οργανισμός αποβάλλει τα λιποκύτταρα.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορείς να ξεκινήσεις τη θεραπεία σου σήμερα και να μεταμορφώσεις το σώμα σου just in time για τις καλοκαιρινές διακοπές (ή και τον γάμο σου).

Too good to be true?

Διαβάζοντας για τα πολλαπλά οφέλη, καθώς και για τα άμεσα αποτελέσματα του EMSCUPLT NEO, ο σκεπτικός (Παρθένος γαρ) εαυτός μου, μετά από τον πρώτο έκδηλο ενθουσιασμό, δεν θα μπορούσε παρά να σκεφτεί ότι, όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Έψαχνα λοιπόν να βρω το λάθος στο EMSCULPT NEO και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις. Είναι στη φύση μου ως δημοσιογράφος να αμφισβητώ και να κάνω ερωτήσεις. Επίσης, έχω δει θεραπείες που υπόσχονται πολλά και προσφέρουν λίγα.

image006.jpg

To EMSCULPT NEO της BTL Aesthetics, είναι η απάντηση στο όνειρό μου για maximum και άμεσα αποτελέσματα, με το minimum της προσπάθειας και πριν με χαρακτηρίσεις «τεμπέλα» (που ok, μπορεί να είμαι λίγο), μάθε ότι το EMSCULPT NEO δεν αλλάζει μόνο το σώμα, αλλά και τη σχέση μας με αυτό. Βλέποντας ένα σώμα πιο τονωμένο, πιο σμιλεμένο και πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, παίρνουμε δύναμη να το διατηρήσουμε και να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο.

Γι’ αυτό είπα στην αρχή αυτού του άρθρου ότι, το EMSCULPT NEO είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο σώμα μας, και δεν μπορώ να βρω κάτι λάθος σε αυτό εκτός από… τις αντιγραφές. Ναι, πολύ καλά διάβασες, τις αντιγραφές. Βλέπεις, η αγορά είναι γεμάτη αντιγραφές (του πρωτοκόλλου καθώς και της συσκευής), γι’ αυτό με βλέπεις να αναφέρω επανειλημμένα την BTL Aesthetics.

image007.jpg

Μόνο το EMSCULPT NEO με την υπογραφή της BTL Aesthetics μπορεί να προσφέρει όλα τα αποτελέσματα που αναφέραμε πιο πάνω. Οτιδήποτε άλλο, όχι μόνο δεν είναι αποτελεσματικό, αλλά μπορεί να είναι και επιβλαβές για την υγεία. Πού θα βρεις λοιπόν το αυθεντικό EMSCULPT NEO και τους ειδικούς που θα σου προσφέρουν το δικό σου, εξατομικευμένο πρωτόκολλο τόνωσης και αδυνατίσματος; Στα παρακάτω ιατρεία:

Όθων Κρητικός, Πλαστικός Χειρουργός, Κηφισιά

Σεμίνα Παπανικολάου, Δερματολόγος, Αθήνα

Χριστιάννα Ρεπούσση, Δερματολόγος, Νέα Μάκρη

Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος, Αθήνα

Κλείσε το ραντεβού σου, ενημερώσου και αφέσου στη «μαγεία» του EMSCULPT NEO της BTL Aesthetics που θα αλλάξει το σώμα σου, τη σχέση σου με αυτό αλλά και την ψυχολογία σου. Και φυσικά μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό BTL Aesthetics Hellas στο facebook και να κάνεις follow στον επίσημο λογαριασμό @btl_aesthetics_hellas στο Instagram.