Δοκιμάσαμε τη skincare line των Athonites, για την οποία μιλάνε όλοι, και ιδού οι σκέψεις μας!

Δοκιμάσαμε τη skincare line των Athonites, για την οποία μιλάνε όλοι, και ιδού οι σκέψεις μας!

Μια ολοκληρωμένη σειρά, με αγνά βιολογικά συστατικά εμπλουτισμένη με πιστοποιημένα, ασφαλή ενεργά συστατικά που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Από τα νέα hip λανσαρίσματα και τις celebrity skincare σειρές, στα νέα hero συστατικά και τις νέες τεχνολογίες, το τοπίο της ομορφιάς δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά πιο… ασφυκτικά γεμάτο! Αν με ρωτάς, μάλιστα, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος (της ομορφιάς αλλά και γενικότερα) χρειάζεται περισσότερα brands και skincare προϊόντα. Νιώθω ότι, η ομορφιά έχει κορεστεί σε μεγάλο βαθμό και -μέχρι πρόσφατα- δεν ήμουν «ανοιχτή» στο να ακούσω για κανένα προϊόν και τα claims του. Θεωρούσα ότι, αν πρόκειται να δημιουργηθεί ένα νέο brand ή ένα νέο προϊόν, θα πρέπει να κάνει ή να προσφέρει κάτι που δεν είχα ξανακούσει άλλοτε.

Όταν, λοιπόν, έφτασαν για πρώτη φορά στα χέρια μου τα προϊόντα του brand Athonites, ήμουν σκεπτική. Ανοίγοντας τη συσκευασία, τα υπέροχα αρώματα που άρχισαν να αναδύονται έθεσαν τις βάσεις για μια πολύ καλή αρχή, αλλά όταν διάβασα ότι πρόκειται για all natural συνθέσεις, ήμουν έτοιμη να κλείσω το κουτί και να τα αφήσω στην άκρη. Επιστρέφοντας στο θέμα του κορεσμού - η αγορά είναι γεμάτη από φυσικά προϊόντα που υπόσχονται πολλά και κάνουν λίγα - το brand Athonites όμως διαφέρει, και το κατάλαβα όταν αποφάσισα να μην αφήσω στην άκρη το κουτί (τα αρώματα με είχαν συναρπάσει) και να διαβάσω περισσότερο για το brand.

INSTAGRAM POST

https://www.instagram.com/p/CorlPL9IJwF

Βλέπεις, το brand Athonites κρύβει μέσα στις φυσικές του συνθέσεις τον πλούτο του Όρους Άθω και αν δεν γνωρίζεις τι εστί Όρος Άθως, θα σου εξηγήσω. Πρόκειται για έναν «ευλογημένο» τόπο, ένα μοναδικό οικοσύστημα, όμοιο του οποίου δεν βρίσκεται πουθενά αλλού στη γη. Απομονωμένο γεωγραφικά, χωρίς μόλυνση, χωρίς αυτοκίνητα και βιομηχανία, χωρίς θόρυβο, χωρίς κτηνοτροφία, χωρίς βαριά υλοτομία… Είναι ένας τόπος αγνός και ανέγγιχτος από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα εκχυλίσματα που προέρχονται επομένως, από τα βότανα και τον φυσικό πλούτο του όρους Άθω, δεν μοιάζουν με άλλα.

Έχουμε λοιπόν μια σειρά από προϊόντα που -επίσης- δεν μοιάζουν με άλλα, διότι περιέχουν ό,τι πιο αγνό έχει να προσφέρει ένα μοναδικό οικοσύστημα. Καθώς λοιπόν το brand, μέσα στη γενναιοδωρία του, μου είχε στείλει όλη τη σειρά περιποίησης προσώπου, αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

Ο απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου CLEANSE AND PURIFY GENTLE FACE FOAM αντικατέστησε το σαπούνι μου, η κρέμα προσώπου RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM πήρε τη θέση της κρέμας μου, η κρέμα ματιών ANTI-FATIGUE AND RESTORE EYE CREAM τη συνηθισμένη κρέμα ματιών μου, o ορός STIMULATE AND REVITALIZE ANTIOXIDANT MOISTURIZING SERUM FACE & NECK παραμέρισε το συνηθισμένο serum μου, ενώ το έλαιο PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE & NECK, έγινε η νέα προσθήκη στη ρουτίνα μου.

Οι υφές τους ήταν απολαυστικές και τα αρώματά τους εθιστικά. Έπιασα τον εαυτό μου να ανυπομονεί για την ώρα του skincare καθώς δεν χόρταινα τα υπέροχα αυτά αρώματα. Το αποτέλεσμα στο πρόσωπό μου όμως, δεν ήταν κάτι που παρατήρησα εγώ, αλλά οι συνάδελφοί μου στο γραφείο. Μετά από περίπου 10 ημέρες χρήσης, άρχισαν να με ρωτούν αν έκανα κάτι, και να επαναλαμβάνουν το πόσο φρέσκια δείχνω. Πράγματι, η βαθιά φροντίδα και η αγνότητα που πρόσφερα τόσες ημέρες στην επιδερμίδα μου είχε αρχίσει να φαίνεται.

Σταδιακά, άρχισα να προσθέτω στη skincare routine μου περισσότερα προϊόντα από την γκάμα Athonites μέχρι που –χωρίς να το καταλάβω- το μπάνιο μου δεν είχε κανένα άλλο brand, πράγμα περίεργο γιατί, ως beauty editor, έχω μόνιμα «ανοιχτά μέτωπα» στο μπάνιο μου και προϊόντα που δοκιμάζω. Όλα όμως έγιναν πολύ φυσικά και οργανικά, τα φυτικά εκχυλίσματα και οι μοναδικές συνθέσεις, τα αρώματα και οι δυνατές φόρμουλες απλά αποδείχθηκαν ανώτερα όλων των άλλων.

Ακόμα και σήμερα, που πλέον έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα του brand Athonites και τα «ανοιχτά μέτωπα» επέστρεψαν στο μπάνιο μου, υπάρχουν πάντοτε staples από την γκάμα του brand στα οποία επιστρέφω, και τα οποία έχω πάντοτε κοντά μου. Ένα από αυτά είναι το PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE & NECK, το πιο απολαυστικό έλαιο που έχω βάλει ποτέ στην επιδερμίδα μου.

Ένα ακόμη είναι το CLEANSE AND COMFORT FACE OIL, το λάδι καθαρισμού που άργησα να δοκιμάσω αλλά δεν αλλάζω με τίποτα. Επιστρέφω και θα συνεχίσω να επιστρέφω λοιπόν στο brand Athonites γιατί, μέσα σε μια «θάλασσα» από προϊόντα είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι η ποιότητα, η φυσικότητα και η αποτελεσματικότητά τους, θα αποτελούν πάντοτε την εξαίρεση στον κανόνα.

Αν θέλεις και εσύ να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου προϊόντα του brand Athonites, δεν έχεις παρά να τα ανακαλύψεις όλα με ένα κλικ στο επίσημο site.