Το Dove παρουσιάζει τη νέα και εξελιγμένη σειρά Dove Advanced Care

Το Dove παρουσιάζει τη νέα και εξελιγμένη σειρά Dove Advanced Care

Εσύ ακόμα να τη δοκιμάσεις;

Η τέλεια μασχάλη δεν υπάρχει! Φυσική, ξυρισμένη, με σημάδια ή χωρίς, όλες είναι όμορφες και η καθεμία μοναδική. Όλες οι γυναίκες είναι σημαντικό να νιώθουν όμορφες και μοναδικές για κάθε σημείο του σώματός τους ακόμα για αυτά που συχνά θεωρούνται ταμπού, όπως είναι η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης.

Γι’ αυτό, το Dove - η νο. 1 μάρκα αποσμητικών*- παρουσιάζει τη νέα σειρά Dove Advanced Care και προσφέρει την καλύτερη φροντίδα που είχες ποτέ στην περιοχή της μασχάλης! Τώρα, μπορείς να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφού η νέα και εξελιγμένη σύνθεση των αποσμητικών Dove φροντίζει και βοηθά στη ενυδάτωση της επιδερμίδας, για να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου στιγμή.

Ταυτόχρονα, η νέα σειρά Dove Advanced Care διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρμουλα που είναι φιλική προς την επιδερμίδα, παρέχοντας ενισχυμένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης ενώ η σύνθεση της είναι vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA. Φυσικά, από τη νέα σειρά αποσμητικών δεν θα μπορούσε να λείπει το ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove!

Θα τη βρεις σε μορφή Spray και Roll on αλλά και σε πολλά και διαφορετικά αρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου - μαζί και το χαρακτηριστικό Dove Original, με το κλασσικό άρωμα του!

Επιλέγοντας τη νέα σειρά Dove Advanced Care κάνεις upgrade στις συνήθειες σου αλλά και στην αγάπη προς τον εαυτό σου. Δοκίμασε, λοιπόν, τη νέα σειρά και πες «ναι» στη καλύτερη φροντίδα που είχες ποτέ από το αγαπημένο σου Dove!

#DoveAdvancedCare

*Στοιχεία Νielsen σε αξία/όγκο πωλήσεων, ΜΑΤ 1/1/2023.

-ΤΕΛΟΣ-