Η Juliette Armand παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών με εξειδικευμένη προστασία για την επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Juliette Armand παρουσιάζει τη νέα σειρά αντηλιακών με εξειδικευμένη προστασία για την επιδερμίδα

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων Sunfilm απαντά στις σύγχρονες ανάγκες και τον τρόπο ζωής του ανθρώπου για αυξημένη και εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία.

Η αντηλιακή σειρά Sunfilm σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει προστασία από όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός, την ακτινοβολία UVA, UVB, την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR)και το ορατό φως (HEV).Ξεκινήσαμε με την προστασία του δέρματος από την UVB ακτινοβολία και συνεχίσαμε με τις ακτίνες UVA. Σήμερα μιλάμε για την υπέρυθρη (IR) και ορατή ακτινοβολία (HEV) του ήλιου, ακτίνες που διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα προκαλώντας μακροχρόνιες κυτταρικές βλάβες.

Στα εργαστήρια της Juliette Armand, δημιουργήσαμε αντηλιακά προϊόντα Full Light Protection για ολοκληρωμένη προστασία από το όλο το φάσμα των ακτίνων του ήλιου. Η αντηλιακή σειρά Sunfilm συνδυάζει το απαραίτητο με το πρωτοποριακό: την αντηλιακή προστασία με την αντιοξειδωτική θωράκιση και την επουλωτική δράση. Προλαμβάνει τους ερεθισμούς και ενισχύει τη φυσική λειτουργία ανανέωσης της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

Τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς περιέχουν ισχυρά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία σε αντίθεση με τα κοινά αντιοξειδωτικά, είναι ικανά να λειτουργούν αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια έκθεσής τους στον ήλιο.

Πρωτοποριακά συστατικά

EUK-134: Πρωτοποριακό συστατικό με μοναδικό μηχανισμό αυτοαναγέννησης για αντιοξειδωτική δράση που διαρκεί κατά την έκθεση του δέρματος στον ήλιο.
Venuceane, Helioguard: Συστατικά που ενισχύουν φυσικές διεργασίες του δέρματος για αντηλιακή προστασία.
Λιπαρά οξέα ωμέγα, Βιταμίνη Ε, Μπρόκολο: Συστατικά με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
Elastomer: Αντηλιακή προστασία και αντιοξειδωτική δράση συνδυάζονται με την επουλωτική δράση εξειδικευμένης φαρμακευτικής σιλικόνης σε μια ιδιαίτερη μεταξένια υφή.

Face sunscreen

Face Gel SPF 30 55ml

Face-Gel-SPF-30-55ml.jpg

Το top-seller αντιηλιακό προϊόν της Juliette ArmandGel προσώπου αντιηλιακής προστασίας με απαλό χρώμα και μη λιπαρή υφή, για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με καλμαντικά και εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά ανακουφίζει από ερεθισμούς, προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση.

Face Velvet SPF 50+ 55ml

Face-Velvet-SPF-50+-55ml.jpg

Κρέμα υψηλής αντηλιακής προστασίας προσώπου με βελούδινη υφή για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει μέγιστη προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA και UVB σε συνδυασμό με την επουλωτική δράση του συστατικού Elastomer. Ενισχυμένη με τα λιπαρά οξέα Ω3, Ω6 και τη βιταμίνη Ε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και τη φωτογήρανση.

Face Bliss SPF 50+ 55ml

Face-Bliss-SPF-50+-200ml.jpg

Κρέμα υψηλής αντηλιακής προστασίας προσώπου με λεπτή και εύκολα απορροφήσιμη υφή για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ευρύ φάσμα μέγιστης ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, τις υπέρυθρες (IR) και το ορατό φως (HEV). Ενισχυμένη με εξειδικευμένα αντιοξειδωτικά συστατικά προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση.

Face Mineral Fluid SPF 50 40ml

Face-Mineral-Fluid-SPF-50-40ml-(1).jpg

Το νέο αντηλιακό της σειράς SunfilmΛεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας με 100% φυσικά φίλτρα για όλους τους τύπους δέρματος και για ευαίσθητα δέρματα. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, υπέρυθρες (IR), ορατό (HEV) και μπλε φως. Διαθέτει λεπτή, εύκολα απορροφήσιμη υφή και ματ αποτέλεσμα. Χωρίς χρώμα και άρωμα. Ανθεκτικό στο νερό.

Body sunscreen

Body Fluid Spray SPF 30 200ml

Body-Fluid-Spray-SPF-30-200ml.jpg

Fluid αντηλιακής προστασίας σε μορφή spray για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB, και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με εξειδικευμένο αντιοξειδωτικό συστατικό προστατεύει από οξειδωτικό στρες και φωτογήρανση. Προϊόν εύκολο στη χρήση, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση, κατάλληλο για θάλασσα και σπορ. Τώρα με νέα ανανεωμένη σύνθεση!

Body Tan Oil SPF 10 200ml

Body-Tan-Oil-SPF-10-200ml.jpg

Λάδι αντηλιακής προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει προστασία αντηλιακή από τις ακτίνες UVA και UVB. Ενισχυμένο με λάδι από καρότο και αβοκάντο προστατεύει την επιδερμίδα από τη ξηρότητα που προκαλεί ο ήλιος και την ενισχύει με θρεπτικά συστατικά. Αφήνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα χωρίς περίσσεια λιπαρότητα, κατάλληλο για θάλασσα και σπορ.

Before & After Sun

Ενυδάτωση και προστασία πριν την έκθεση στον ήλιο

Pre Sun-Hydra Protecting Gel 55ml

Pre-Sun-Hydra-Protecting-Gel-55ml.jpg

Ενυδατικό gel προστασίας της επιδερμίδας πριν την έκθεση στον ήλιο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδατώνει και προσφέρει ευρύ φάσμα εξειδικευμένης προστασίας στην επιδερμίδα που θα εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία. Ενισχυμένο με τη Provital D3, σημαντική για τη φυσιολογία του δέρματος. Δεν περιέχει αντιηλιακά φίλτρα και είναι κατάλληλο πριν τη χρήση αντιηλιακού προϊόντος. Ενυδάτωση και προστασία πριν την έκθεση στον ήλιο.

After Sun Hydra Calming Cream 200ml

After-Sun-Hydra-Calming-Cream-200ml.jpg

Καταπραϋντική, ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο για όλους τους τύπους δέρματος. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και φλογώσεις και αποκαθιστά την υδατική της ισορροπία αποφεύγοντας το ξεφλούδισμα. Καταπράυνση και ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο.

Face & Body Sunscreen

Face and Body Cream SPF 10 200ml

Face-and-Body-Cream-SPF-10-200ml-(1).jpg

Κρέμα αντιηλιακής προστασίας με εύκολα απορροφήσιμη υφή για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR). Ενισχυμένο με συστατικά εξειδικευμένης δράσης που βελτιώνουν τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και ενισχύει τους μηχανισμούς προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο.

Sunfilm Essentials Kit (Set of 4 products + 2 samples)

Ολοκληρωμένη πρόταση για αυξημένη και εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία. Προσφέρει προστασία από όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός με προϊόντα που θωρακίζουν την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος, πάντα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελείται από προϊόντα που ανταποκρίνονται στην ανάγκη για καθημερινή αντιηλιακή προστασία του δέρματος όλο το χρόνο, και περιλαμβάνει:Pre Sun Hydra Protecting Gel 30ml, Face Gel SPF 30 30ml, Face and Body Cream SPF 10 50ml, After Sun Hydra Calming Cream 50ml, Face Bliss SPF 50+ (δείγμα), Face Velvet SPF 50+ (δείγμα)Δώρο το νεσεσέρ.

Αν θέλεις και εσύ να βυθιστείς στον κόσμο της Juliette Armand, δεν έχεις παρά να τα ανακαλύψεις μέσα από το site της: www.juliettearmand.gr