Με μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills θα αποκτήσεις την… αυτοπεποίθηση που σου έλειπε!

Με μία επίσκεψη στο Athens Beverly Hills θα αποκτήσεις την… αυτοπεποίθηση που σου έλειπε!

και παράλληλα θα σμιλέψεις με τη βοήθεια των ειδικών την καλύτερη εκδοχή του δικού σου σώματος!

Με το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ, είναι λογικό να μας απασχολεί έντονα η εμφάνισή μας. Κάθε ατέλεια του σώματός μας, μοιάζει να μπαίνει στο μικροσκόπιο ή ακόμα και κάτω από μεγεθυντικό φακό. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που κρύβαμε κάτω από τα φαρδιά πουλόβερ και τα μακριά παντελόνια, όμως ο χρόνος είναι πλέον περιορισμένος. Ψάχνουμε τη γρηγορότερη λύση για το τοπικό πάχος, για τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα… Η δική μας αναζήτηση για όλα τα παραπάνω, μας οδήγησε στο Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, τον μοναδικό Όμιλο στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς στους τομείς της Αισθητικής, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής.

Εκεί, ανακαλύψαμε τις πιο αποτελεσματικές και γρηγορότερες λύσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και κάτι ακόμα: Ότι όλες είμαστε όμορφες όπως ακριβώς είμαστε, και οι ειδικοί του ABH είναι οι πρώτοι που θα το τονίσουν. Βλέπεις, στο ABH, η προσέγγιση απέναντι στην ομορφιά δεν έχει μόνο ένα μέγεθος. Το ίδιο ισχύει και για τις λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί του. Κάθε πρωτόκολλο, κάθε θεραπεία και κάθε πρόταση, είναι προσαρμοσμένα στις δικές μας ανάγκες και στα δικά μας θέλω με έναν σκοπό: Να μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες αλλά κυρίως να το νιώθουμε. Τι προτείνουν λοιπόν οι ειδικοί για εμάς που θέλουμε μία γρήγορη λύση, ώστε να βγούμε στην παραλία με αυτοπεποίθηση στα ύψη; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουμε αυτή την εποχή;

Οι πιο αποτελεσματικές ενέσιμες θεραπείες

Σύμφωνα με την Δρ. Ντόλυ Φατσέα και την ομάδα της, οι πιο δημοφιλείς θεραπείες, σε ό,τι αφορά στο σώμα, είναι ο συνδυασμός ειδικών μηχανημάτων και ενέσιμων θεραπειών, τα οποία, συνδυαστικά, προσφέρουν πιο εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, για το μικρό τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, η Δρ. Φατσέα προτείνει το πρωτοποριακό PB Serum, την ενέσιμη μεσοθεραπεία δηλαδή, καθώς και το Πολυγαλακτικό οξύ ή αλλιώς Lanluma.

Το PB Serum είναι μια θεραπεία η οποία βασίζεται στη λειτουργία των ενζύμων, τα οποία δρουν εντατικά προσφέροντας αναδόμηση, λιποδιάλυση, σύσφιξη του δέρματος, καθώς και αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Αντίστοιχα, Tο πολυγαλακτικό οξύ είναι μία θεραπεία η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου στον οργανισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη λείανση, τη διαμόρφωση και την αρμονική σμίλευση του σώματος, καθώς και την ενίσχυση της καμπυλότητας (ιδίως στην περιοχή των γλουτών).

Ένα μηχάνημα που σε γυμνάζει όσο είσαι καθιστή

Έχουμε λοιπόν δύο ενέσιμες θεραπείες οι οποίες αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχουμε -σχεδόν- όλες μας: Την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Αν συνδυαστούν ωστόσο και με το κατάλληλο μηχάνημα, το αποτέλεσμα είναι διπλά εντυπωσιακό. Η Δρ. Ντόλυ Φατσέα και η ομάδα της προτείνουν τον συνδυασμό των δύο παραπάνω ενέσιμων θεραπειών με το Tesla Reformer, ένα μηχάνημα που σε γυμνάζει ενώ κάθεσαι αναπαυτικά.

Πιο συγκεκριμένα, το Tesla Reformer, είναι ένα μηχάνημα το οποίο, χάρη στην τεχνολογία FMS (Functional Magnetic Stimulation), διεγείρει έως και 50.000 συσπάσεις μυών (ακόμα και εκείνων που είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθούν με την άσκηση) σε διάστημα μισής ώρας. Όσο εσύ κάθεσαι αναπαυτικά, εκείνο δυναμώνει τους μύες σου, σμιλεύει το σώμα σα να έκανες εντατική γυμναστική, προσφέρει σύσφιξη και καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Όσο για την ταχύτητα του αποτελέσματος… Ήταν η επόμενή μας ερώτηση στη Δρ. Φατσέα και την ομάδα της και η απάντηση δεν είναι μία. Καθώς οι ανάγκες του κάθε σώματος είναι πολύ ξεχωριστές, η ταχύτητα με την οποία θα δούμε αποτέλεσμα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ανάγκες του σώματός μας και τα δικά μας «θέλω». Όπως είπαμε και νωρίτερα, στο ΑΒΗ κάθε θεραπεία που προτείνουν οι ειδικοί ανταποκρίνεται σε εμάς και μόνο εμάς, με έμφαση στην υγεία, την καλή μας ψυχολογία και το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Κατά μέσο όρο ωστόσο, η γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι αν ξεκινήσουμε με ένα ραντεβού σήμερα, μπορούμε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα ως τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση ήταν ένα θέμα ταμπού για πολλές γυναίκες, όπως όμως μας ενημέρωσε η ομάδα της Δρ. Φατσέα, δεν είναι πια. Γι’ αυτό μία ακόμα πολύ δημοφιλής προσέγγιση απέναντι στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι η λιποαναρρόφηση Vaser 4D High Definition. Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο, ο γιατρός μπορεί να σμιλέψει περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσώρευσης του λίπους (ψωμάκια) και χρησιμοποιώντας το λίπος που αφαιρέθηκε να ενισχύσουν άλλες περιοχές, από τις οποίες λείπει όγκος (γλουτοί). Πρόκειται για μία πιο επεμβατική λύση, έναντι των ενέσιμων σε συνδυασμό με τα μηχανήματα, αλλά μία λύση με ταχύτατο αποτέλεσμα και μικρό χρόνο αποθεραπείας.

Περίμενε όμως, μην βιαστείς να επιλέξεις την ταχύτητα. Οι ειδικοί στο ΑΒΗ είναι εκείνοι που θα σε συμβουλέψουν για τη μέθοδο που απαιτούν οι δικές σου -αντικειμενικές- ανάγκες. Όπως είπαμε και νωρίτερα, η Δρ. Ντόλυ Φατσέα και η ομάδα της, ενδιαφέρονται να σε μεταμορφώσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό σημαίνει ότι θα σε προσγειώσουν αν χρειάζεται, και ασφαλώς θα σου παρέχουν τις λύσεις, αλλά και τα εφόδια μετά από τις θεραπείες σου, ώστε να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αγαπήσεις το σώμα σου.

Με ένα τηλεφώνημα στο 210 8949090 μπορείς να κλείσεις ένα δωρεάν ραντεβού για consultation με τους ειδικούς των ABH, και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, πάνω στην ώρα για τις διακοπές. Τα Athens Beverly Hills θα τα βρεις σε Γλυφάδα, Αθήνα, Σαντορίνη, Πάτρα, Λευκωσία και Λεμεσό και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το http://www.abh-medicalgroup.com