ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

ABH Medical Group: Γιορτάζουμε την Global Wellness Day με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας

Το ΑΒΗ προσφέρει μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών Wellness οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καλύτερη υγεία ολιστικά.

Το Athens Beverly Hills (ABH) Medical Group, πρωτοπορεί στον τομέα της Βιο-Αναγεννητικής Ιατρικής και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day, 10/6) με μοναδικές παροχές υγείας και ευεξίας. Με το μήνυμα Invest in yourselfπαροτρύνει όλους να επενδύουν στον εαυτό τους, αναγνωρίζοντας την αξία της ίδιας της ζωής.

Το ΑΒΗ προσφέρει μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών Wellness οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καλύτερη υγεία ολιστικά. Αναλυτικά προσφέρει:

  • 25% σε όλους τους ορούς ενέργειας και ευεξίας IV

Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Οι πιστοποιημένοι οροί της REVIV συμπληρώνουν την ενυδάτωση, βοηθούν στην αποκατάσταση από ασθένεια, jetlag ή hangover και αποκαθιστούν τα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών ουσιών προσφέροντάς αναζωογονημένη εμφάνιση και ενέργεια.

  • 20% - Ετήσιο Πρόγραμμα Elite Health by Cenegenics

Εξατομικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και βελτιστοποίησης της υγείας και της ποιότητας ζωής! Προσφέρει σταδιακή μείωση του σωματικού λίπους, βελτίωση της πνευματικής οξύτητας και της ποιότητας ύπνου, μείωση κινδύνου ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία και ενίσχυση της libido με βελτίωση της σεξουαλικής υγείας.

  • 110€ - Oligoscan Test και δωρεάν ιατρική εκτίμηση

Το Oligoscan είναι ένα επαναστατικό τεστ λίγων λεπτών το οποίο μετρά τα ιχνοστοιχεία και τα βαρέα μέταλλα στους ιστούς. Βοηθά στην επιλογή σωστής διατροφής για καλύτερη υγεία.

  • 290€ - Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής

Περιλαμβάνει τρεις επισκέψεις σε Κλινική Βιολόγο / Φυσικοπαθητικό (Naturopathic) Ιατρό με εξειδίκευση στη Αναγεννητική Ιατρική και στην Κλινική Διατροφή, Μέτρηση ΙnBody, και Οligoscan Test

  • 320€ - Telotest και δωρεάν ιατρική εκτίμηση

Το TeloTest™ είναι μια γενετική ανάλυση τελευταίας τεχνολογίας μικροσυστοιχειών DNA που δείχνει το μήκος του τελομερούς και εκτιμά τη βιολογική ηλικία των κυττάρων του ασθενούς. Παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τη βελτίωση και την εξατομίκευση anti-aging θεραπειών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 210 8949090 και info@abh-medicalgroup.com

Η προσφορές ισχύουν έως 30/6/2023.