HYALU B5 EYE SERUM: Ένα προϊόν προσφέρει όλα τα benefits του υαλουρονικού στα μάτια χωρίς ενέσιμα

HYALU B5 EYE SERUM: Ένα προϊόν προσφέρει όλα τα benefits του υαλουρονικού στα μάτια χωρίς ενέσιμα

Το υαλουρονικό οξύ είναι super αποτελεσματικό για τη βελτίωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων και των πρηξιμάτων στα μάτια. Και όχι, δεν χρειάζεται να είναι ενέσιμο. Θα σου εξηγήσουμε.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή, hero συστατικά για την επιδερμίδα για δύο λόγους: Α) Τα μόριά του μπορούν να αιχμαλωτίσουν και να συγκρατήσουν 1000 φορές το βάρος τους σε νερό, Β) είναι ένα συστατικό που υπάρχει φυσικά στην επιδερμίδα μας. Αυτό το καθιστά απόλυτα συμβατό ακόμα και με τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, και παράλληλα, super αποτελεσματικό στην ενυδάτωση. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το ότι διαβάζεις συχνά, για τα οφέλη που μπορεί να έχει σχετικά με την εμφάνιση της περιοχής των ματιών.

Το υαλουρονικό οξύ, βλέπεις, είναι η απάντηση για τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, καθώς επίσης και για τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα (σακούλες). Σε αντίθεση όμως με τις θεραπείες για τις οποίες μπορεί να διαβάζεις, και οι οποίες θέλουν το υαλουρονικό οξύ σε ενέσιμη μορφή για maximum (και άμεσο) αποτέλεσμα, μπορείς να έχεις εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μη επεμβατικό τρόπο. Πώς; Με τον νέο ορό ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay. Θα σου εξηγήσουμε…

1686658874627-673934202-image002.png

Η διείσδυση του υαλουρονικού οξέος

Το υαλουρονικό σε ενέσιμη μορφή, είναι αποτελεσματικό γιατί εφαρμόζεται βαθιά στο δέρμα, πράγμα λογικό γιατί, όσο βαθύτερη είναι η διείσδυση του υαλουρονικού, τόσο μεγαλύτερη είναι η αποτελεσματικότητά του. Αυτό που καθιστά τον ορό ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay μοναδικά αποτελεσματικό λοιπόν, είναι η τεχνολογία του που του επιτρέπει να εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και να μεταφέρει το υαλουρονικό εκεί που χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει ρυτίδες, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και σακούλες.

Βλέπεις, η La Roche-Posay συνδύασε 2 μορφές καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, τα οποία στοχεύουν τις διαφορετικές στοιβάδες του δέρματος. Το Υαλουρονικό Οξύ με υψηλό μοριακό βάρος, δεν δύναται να εισχωρήσει σε βάθος (λόγω του μεγέθους του), έτσι δρα ως ενυδατικός παράγοντας, σχηματίζοντας ένα φιλμ που περιορίζει την απώλεια υγρασίας. Το Υαλουρονικό Οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος, μπορεί και εισχωρεί βαθύτερα (και πάλι λόγω του βάρους του) και δρα εντατικά ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

1686658889347-274118029-image003.jpg

Συνδυαστικά, οι δύο μορφές κολλαγόνου διασφαλίζουν τη βέλτιστη δυνατή ενυδάτωση, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τη διείσδυση βαθιά στην επιδερμίδα, στο χωρίο, όπου ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έχουμε λοιπόν ένα προϊόν που δύναται να εισχωρήσει σε μεγαλύτερο βάθος, να προσφέρει πολλαπλά οφέλη και να μιμηθεί τα αποτελέσματα επεμβατικών μεθόδων με απόλυτη ασφάλεια.

Οι σύμμαχοι του υαλουρονικού

Η αποτελεσματικότητα του ορού ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay ωστόσο, δεν βασίζεται 100% στους δύο διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού που περιέχει. Η σύνθεσή του συνδυάζει επιπλέον συστατικά για maximum αποτέλεσμα στην περιοχή των ματιών. Αναλυτικότερα, η σύνθεση του Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay συμπληρώνεται από τη βιταμίνη Β5 (ή αλλιώς Πανθενόλη-D) που καταπραΰνει και επανορθώνει. Επιπλέον, ο ορός περιέχει 10% σύμπλοκο κατά των μαύρων κύκλων που δρα εντατικά ενάντια στους μαύρους κύκλους. Τέλος το δραστικό «κοκτέιλ» συμπληρώνεται από την βιταμίνη Β3 ή αλλιώς Νιασιναμίδη, η οποία καταπραΰνει και προάγει την παραγωγή κερατίνης, κολλαγόνου και κεραμιδίων (των δομικών συστατικών του δέρματος).

1686658906446-394085662-image004.png

Όλα τα συστατικά που συνθέτουν τον δροσερό ορό ματιών Hyalu B5 της La Roche-Posay, έχουν επιλεχθεί ώστε να δρουν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά, προσφέροντας maximum αποτέλεσμα προστασίας, αντιμετώπισης και βελτίωσης στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει;

Όπως ήδη αναφέραμε, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη του προσώπου μας. Η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτή και ευάλωτη, ενώ παράλληλα είναι ένα σημείο μέσω του οποίου εκφραζόμαστε (εκούσια ή/και ακούσια) διαρκώς. Παράλληλα, είναι το μέρος του προσώπου που μπορεί να «μαρτυρήσει» το lifestyle, την ψυχολογία μας, ακόμα και την ηλικία μας.

Αντίστοιχα, ο ορός ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay, είναι ένα προϊόν που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, προστασία, καταπράυνση και επανόρθωση ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ μάλιστα είναι τόσο ασφαλής και απαλός, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο κινητό βλέφαρο. Επομένως δεν είναι ένα προϊόν με περιορισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά από τις αρχές της ηλικίας των 20 (πριν ακόμα αρχίσουν να παρουσιάζονται προβλήματα όπως οι ρυτίδες) και να συνεχιστεί η χρήση του σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. Είναι με λίγα λόγια ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, καθώς είναι απόλυτα ασφαλές και ωφέλιμο για κάθε τύπο επιδερμίδας και ηλικία.

1686658921147-908704682-image005.png

Όσο για τη χρήση του σε αντίθεση με τις επεμβατικές μεθόδους χρήσης του υαλουρονικού οξέος… Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. 86% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι άμεσα ενυδατώνει το περίγραμμα των ματιών. 80% δήλωσαν ότι σε 2 εβδομάδες, παρατήρησαν αναζωογόνηση στο περίγραμμα των ματιών και στο ίδιο διάστημα το 80% παρατήρησε αύξηση της σφριγηλότητας. Τέλος, μετά από θεραπεία 6 εβδομάδων, το 81% παρατήρησε εμφανές «γέμισμα» και σύσφιξη στην περιοχή των ματιών, ενώ το 85% δήλωσε ότι τα μάτια τους φαίνονταν πιο μεγάλα*.

Ο ορός ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay λοιπόν, είναι η ιδανική εναλλακτική στις επεμβατικές μεθόδους αναζωογόνησης των ματιών με υαλουρονικό οξύ, αλλά και ένα ισχυρό «όπλο» φροντίδας, επανόρθωσης, δροσιάς και ενυδάτωσης για αυτό το τόσο σημαντικό, αλλά παράλληλα ευαίσθητο σημείο του προσώπου. Μάλιστα, το ειδικό roller που διαθέτει, απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα που χρειάζεται η περιοχή, ενώ παράλληλα βοηθά το προϊόν (με απαλό μασάζ) να διεισδύσει, αλλά και να απορροφηθεί πιο αποτελεσματικά.

Αναζήτησέ τον ορό ματιών Hyalu B5 Serum Eyes της La Roche-Posay στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο ή e-pharmacy, και κάνε τον μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας.

*Με βάση κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε 81 άτομα, μέσω κλινικής βαθμολόγησης καιαυτοαξιολόγησης.