Παρουσίαση του νέου Age PROTEOM Advances Serum

Παρουσίαση του νέου Age PROTEOM Advances Serum

Μια προηγμένη καινοτομία, μια μεγάλη ανακάλυψη για την αντιγήρανση.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η Institut Esthederm, του γαλλικού ομίλου NAOS παρουσίασε τον νέο καινοτόμο αντιγηραντικό ορό, Age ProteomTM Advanced Serum στο κτήμα White στη Βαρυμπόμπη. Ο νέος ορός μακροζωίας των κυττάρων, δημιουργήθηκε από δύο επιστήμονες που έχουν το ίδιο πάθος, τον Jean-Noël Thorel, φαρμακοποιό και ιδρυτή του Ομίλου Naos και τον καθηγητή Miroslav Rodman, γενετιστή και ιδρυτή του Ιδρύματος Ερευνών MedILS. Η αποτελεσματικότητα του νέου προϊόντος Age Proteom TM Advanced Serum, μετά από 40 χρόνια έρευνας, είναι κλινικά αποδεδειγμένη ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Το δέρμα μόλις σε ένα μήνα έχει ορατά αποτελέσματα (μείωση των σημαδιών γήρανσης) δείχνοντας πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities, influencers και beauty experts παρευρέθηκαν, για να γνωρίσουν από κοντά το καινοτόμο προϊόν πρόληψης και αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εκπρόσωπους της εταιρείας όπως τον Country Manager της NAOS κ. Βαγγέλη Σιούλη, την Senior Brand Manager κα. Αλεξία Rospars, τη φαρμακοποιό κα. Όλγα Λυδάκη που ανέλυσε την καινοτομία του προϊόντος αλλά και την δημοσιογράφο κα. Έφη Ανέστη που μοιράστηκε την εμπειρία της ως beauty expert. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν ένα πρωτόκολλο ομορφιάς με το Age Proteom TM Advanced Serum, όπως ακριβώς γίνεται σε εξειδικευμένους επαγγελματικούς χώρους, το οποίο παρουσίασε η Trainer & Sell Out Manager της NAOS κα. Αγγελική Ράπτη.

Η παρουσίαση της νέας καινοτομίας ολοκληρώθηκε με διαδραστικό τρόπο καθώς οι καλεσμένοι με την βοήθεια των beauty advisors της Institut Esthederm και του εξειδικευμένου δερμοαναλυτή, μελέτησαν το δέρμα τους και τις ανάγκες του, έκαναν ένα «ταξίδι» στην επιδερμίδα μέσα από μία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, φωτογραφήθηκαν στο εντυπωσιακό cover magazine photobooth αλλά και δοκίμασαν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα της Institut Esthederm.

Βρείτε το νέο Age Proteom TM Advanced Serum αλλά και όλα τα προϊόντα της Institut Esthederm σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Institut Esthederm στο Institutesthederm.gr