Πες αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά! 6 λαδάκια για υγιή λαμπερά μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Πες αντίο στα φριζαρισμένα μαλλιά! 6 λαδάκια για υγιή λαμπερά μαλλιά

Τα λαδάκια θα σου εξασφαλίσουν αμέσως, απαλότητα και λάμψη σε χρόνο dt!

Τα φριζαρισμένα μαλλιά είναι ο αιώνιος εφιάλτης μας στις διακοπές. Δε μας αφήνουν να πετύχουμε τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά χτενίσματα, αφού οι μικρές ενοχλητικές τρίχες πετάνε όλη την ώρα. Η υγρασία και η ζέστη είναι μερικοί από τους παράγοντες που εντείνουν το πρόβλημα αυτό και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα.

Heatwave alert! 4 stylish χτενίσματα χωρίς θερμαντικά εργαλεία για τις ημέρες του καύσωνα

Το Νο1 προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ

perfect-hair-njk03rrDaXY-unsplash.jpg

Ήρθε η στιγμή να πούμε τέλος στα φριζαρισμένα και θαμπά μαλλιά. Στην αγορά υπάρχουν λαδάκια τα οποία λειτουργούν σαν «boost» για τα μαλλιά. Τι κάνουν ακριβώς; Τα έχεις πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου και είτε είσαι σπίτι, είτε διακοπές, είτε στη θάλασσα τα τοποθετείς κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών σου και αμέσως επαναφέρουν την λάμψη και τη γυαλάδα. Τα λαδάκια μαλλιών μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε νωπά μαλλιά, πριν και μετά το χτένισμα. Προσοχή! Αν έχεις λιπαρά μαλλιά, απέφυγε τη ρίζα. Πρόσθεσε μία σταγόνα από το λαδάκι, 2 εκ. κάτω από τη ρίζα και αμέσως θα τιθασεύσεις τις φριζαρισμένες τρίχες.

Sunkissed skin! Αυτά τα bronzers θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα

cwoodhair_346250604_3405454246333305_7841013308431739734_n.jpg

@rosiehw

Τα λαδάκια θα σου εξασφαλίσουν αμέσως, απαλότητα και λάμψη σε χρόνο dt! Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το Νο1 προϊόν μαλλιών που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες μερικά από τα λαδάκια μαλλιών που εμείς εμπιστευόμαστε… Μία μόνο χρήση θα σε πείσει!

Shopping Time:

Red hot! Η Έβελυν, η Emily και το απόλυτο χρώμα «φωτιά» που θέλουμε για το καλοκαίρι