Sunkissed skin! Αυτά τα bronzers θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Sunkissed skin! Αυτά τα bronzers θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Κάνε τα ζυγωματικά και το ντεκολτέ σου να λάμπει από μακριά.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ λατρεύω τα bronzers! Μπορεί να τα έχουμε συνδυάσει με τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω το ότι χαρίζουν στην επιδερμίδα αυτή την ηλιοκαμένη όψη, αλλά είναι ένα beauty προϊόν που με το σωστό τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τον χειμώνα. Για εμένα είναι ένα multitasking item, το οποίο εκτός από τα ζυγωματικά μπορείς να αναδείξεις και άλλα σημεία του προσώπου και του σώματος.

8 αδιάβροχα προϊόντα που θα κάνουν τα φρύδια σου να φαίνονται γεμάτα και μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Sunkissed επιδερμίδα

hungvanngo_347428597_18368879647047783_3669458995334219118_n.jpg

@rosiehw

Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bronzer ως σκιά πάνω στην κόγχη των ματιών για να αναδείξεις το βλέμμα σου, αλλά και στο ντεκολτέ χαρίζοντας λάμψη και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου. Τα bronzers υπάρχουν σε δύο κατηγορίες, σε μορφή σκόνης και σε υγρή. Τους καλοκαιρινούς μήνες, πιο δημοφιλή είναι τα bronzers σε υγρή μορφή, γιατί χαρίζουν μία ανάλαφρη και fresh όψη στην επιδερμίδα, κάνοντάς την να φαίνεται συνεχώς ενυδατωμένη.

Τα bronzers σε υγρή μορφή είναι αρκετά εύκολα στη χρήση τους, αρκεί να μην προσθέσεις υπερβολική ποσότητα. Επίλεξε το σωστό πινέλο, kabuki (κοντό και με πυκνές τρίχες) ή ένα beautyblender και δημιούργησε έντονα κοψίματα μέχρι τους κροτάφους. Το shimmer που έχουν μέσα τα bronzers δημιουργούν ένα απίστευτα κολακευτικό φινίρισμα που κάνει την επιδερμίδα να λάμπει από μακριά.

taniellejaimua_345629437_233062029328716_5803876801740204002_n.jpg

@taniellejaimua

«Espresso Makeup»: Ποια είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που θυμίζει τον καφέ που πίνουμε;

Extra tip: Για να κάνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου να φαίνονται ακόμη πιο αδύνατα μπορείς να εφαρμόσεις λίγο bronzer στη ράχη της μύτης και στο πιγούνι. Επίσης, είναι καλύτερα σιγά-σιγά να «χτίζεις» παρά να βάζεις πολύ ποσότητα και μετά να πρέπει να διορθώσεις. Αν υπάρχει ένα προϊόν το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου τότε αυτό σίγουρά είναι το bronzer. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε αυτό που θα δημιουργήσει την πιο ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι.

Shopping Time:

7 αρώματα που μυρίζουν σαν τους καταπράσινους κήπους της Μεσογείου