5 ενυδατικές μάσκες που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Ευαγγελία Αλπίδου
5 ενυδατικές μάσκες που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ για να «ξεδιψάσει» το δέρμα σου το καλοκαίρι

Οι ενυδατικές μάσκες θα λειτουργήσουν σαν «βόμβες» ενυδάτωσης σε χρόνο dt.

Το καλοκαίρι όπως ο οργανισμός έτσι και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Η ζέστη, οι ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας είναι μερικοί εξωτερικοί παράγοντες, οι οποίοι αφυδατώνουν το δέρμα, με τον ίδιο τρόπο που στύβουμε το χυμό από ένα ζουμερό πορτοκάλι. Εκτός, από την αντηλιακή προστασία που είναι απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι, το δέρμα μας έχει ανάγκη από προϊόντα τα οποία θα του χαρίσουν αμέσως αυτό το boost ενυδάτωσης και ανακούφισης.

Editor lovers! Αυτές είναι οι καλύτερες mascara όλων των εποχών

Jil-Sander-fsh-F22-094.jpg

6 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο τώρα τον καύσωνα

Boost ενυδάτωσης!

Οι ενυδατικές μάσκες είναι το must have προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Εκτός, το ότι δεν πιάνει καθόλου χώρο και βάρος, μέσα σε 5 λεπτά θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου, όλα αυτά τα συστατικά που θα μειώσουν τη θαμπάδα και θα επαναφέρουν την λάμψη. Οι ενυδατικές μάσκες θα λειτουργήσουν σαν «βόμβες» ενυδάτωσης σε χρόνο dt. Έτσι, μετά από ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και τα ξενύχτια στα σοκάκια του νησιού, οι ενυδατικές μάσκες θα αφήσουν μία υγιή χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας, επιδερμίδα.

1690525599570-281119643-pexels-shiny-diamond-3762555.jpg

Επανόρθωση + Λάμψη

Μην το σκέφτεσαι! Εξόπλισε το νεσεσέρ σου με skincare προϊόντα τα οποία θα προσφέρουν ανακούφιση, λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις best sellers ενυδατικές μάσκες που αξίζει να δοκιμάσεις...

Βγάζεις σπυράκια στο πρόσωπο; Μάλλον ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τα πινέλα στο μακιγιάζ σου

Shopping Time: