Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ψεύτικες φακίδες; 3 beauty tips για απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ψεύτικες φακίδες; 3 beauty tips για απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα

Οι ψεύτικες φακίδες είναι ένα huge trend! Δοκίμασέ το...

Ένα από τα trend που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς είναι οι ψεύτικες φακίδες. Ναι πολύ σωστά! Αυτές οι φακίδες που όταν είμασταν στο σχολείο δε θέλαμε να τις βλέπουμε. Πλέον είναι ένα από τα huge trend στο χώρο του μακιγιάζ, κάνοντας τις beauty lovers να θέλουν να δημιουργούν στο πρόσωπό τους ψεύτικες φακίδες.

Maxwell-bks-F23-040.jpg

Μην σου φαίνεται δύσκολο, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις και να μοιάζουν συγχρόνως απίστευτα αληθινές. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Editor lovers! Αυτές είναι οι καλύτερες mascara όλων των εποχών

Χρησιμοποίησε mascara για τα φρύδια

Σίγουρα θα έχεις μία brow mascara μέσα στο νεσεσέρ σου. Ήρθε η ώρα να τη χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις τις τέλειες φακίδες. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πάρεις ένα ξυλάκι και να «σκαλίσεις» το βουρτσάκι κοντά στο πρόσωπό σου έτσι ώστε να δημιουργηθούν πιτσιλιές. Έτσι μέσα σε δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσει φακίδες σε όλο σου το πρόσωπο. Τόσο απλό!

Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για ρουζ

Άλλος ένα εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το πινέλο από το ρουζ σου. Τοποθέτησε το πινέλο πάνω σε καφέ σκιές και στη συνέχεια ταμποναριστά πίεσε το πινέλο στο πρόσωπο, ώστε οι φακίδες να έχουν φυσικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε αδιάβροχο eyeliner

Προσοχή! Αδιάβροχο eyeliner σε καφέ απόχρωση, όχι σε μαύρο χρώμα. Ακουμπώντας προσεκτικά το eyeliner γύρω από τη μύτη, το μέτωπο και τα ζυγωματικά δημιούργησε στο λεπτό ψεύτικες φακίδες. Να είσαι σίγουρη πώς οι ψεύτικες φακίδες σου θα είναι εκεί, ακόμη και μετά τη βουτιά σου στη θάλασσα.

Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει!