Editor lovers! Αυτές είναι οι καλύτερες mascara όλων των εποχών

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor lovers! Αυτές είναι οι καλύτερες mascara όλων των εποχών

Μπορεί να μην επιλέξουμε να φορέσουμε το τέρμα καλυπτικό foundation, αλλά τις βλεφαρίδες μας πάντα τις θέλουμε πυκνές, γεμάτες και με extra όγκο.

Αν ανοίξεις μία γυναικεία τσάντα, ένα νεσεσέρ, το συρτάρι από το boudoir, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τουλάχιστον μία mascara. Η mascara είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που αγοράζονται καθημερινά στο χώρο της ομορφιάς. Μπορεί να μην επιλέξουμε να φορέσουμε το τέρμα καλυπτικό foundation, αλλά τις βλεφαρίδες μας πάντα τις θέλουμε πυκνές, γεμάτες και με extra όγκο.

Πρέπει να κάνεις body scrub τώρα που έχεις μαυρίσει; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει!

Η πρώτη mascara δημιουργήθηκε στην Αρχαία Αίγυπτο, κι αν το καλοσκεφτούμε δε μας κάνει εντύπωση, γιατί μέσα από τοιχογραφίες που μπορεί να έχoυμε δει, τα μάτια τους έχουν πάντα ένα έντονο, σκούρο βλέμμα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν είχαν τις mascara που χρησιμοποιούμαι εμείς στη καθημερινότητά μας. Το κύριο συστατικό τους, ενδέχεται να ήταν το κάρβουνο.

Rolland-HC-bks-S23-025.jpg

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα και να φορέσεις ξανά εξώπλατο

Best of the best!

Παρόλα αυτά, με τον πέρασμα των χρόνων έχουν βγει στην αγορά εκατοντάδες mascara, τις οποίες κάποιες από αυτές λατρέψαμε από την πρώτη τους κιόλας εφαρμογή. Η mascara είναι ένα από τα καλλυντικά που θα επενδύσεις σε αυτό και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Γιατί; Γιατί με ένα μόνο πέρασμα θα έχεις δημιουργήσει εντυπωσιακό βλέμμα, χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσεις κάποιο άλλο προϊόν από τα καλλυντικά στο μακιγιάζ σου.

Extra tip: Προσπάθησε όταν εφαρμόζεις τη mascara να μην ανεβοκατεβάζεις το βουρτσάκι μέσα-έξω γιατί εισέρχεται αέρας εσωτερικά με αποτέλεσμα να ξεραίνεται το υλικό και να χαλάει πιο γρήγορα η mascara. Μετά από μία γρήγορη έρευνα, εμείς στο beauty department του Queen.gr, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες mascara που υπάρχουν στην αγορά και που εξακολουθούμε να αγοράζουμε ξανά και ξανά. Είναι αυτές που έμειναν στην ιστορία! Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time:

Αυτά τα nude κραγιόν ταιριάζουν τέλεια με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα