Τα chic beauty looks της Βίκυς Καγιά και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας

Τα chic beauty looks της Βίκυς Καγιά και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας

(Photo by John Phillips/Getty Images For Armani Beauty )

Τα λαμπερά beauty looks που επέλεξαν οι αγαπημένες Ελληνίδες μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα κι εσύ. 

Το πασίγνωστο μοντέλο Βίκυ Καγιά και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου περπάτησαν στο red carpet, στο Palazzo del Cinema για το Φεστιβάλ Βενετίας 2023. Οι δύο αγαπημένες Ελληνίδες έκλεψαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού για άλλη μία φορά μέσα από τα εντυπωσιακά φορέματα, τα στυλιζαρισμένα μαλλιά και το λαμπερό μακιγιάζ που επέλεξαν. Η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε να λείπει και από το 80ο Φεστιβάλ Βενετίας, που ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Είναι ambassador κορυφαίων διεθνών brands και ξεχωρίζει για την μόρφωσή πάνω στο χώρο της μόδας, αλλά και μέσα από το elegant style που διαθέτει.

Το Φεστιβάλ Βενετίας 2023 ξεκίνησε! Αυτά είναι τα glam beauty looks που είδαμε στο red carpet

https://www.instagram.com/reel/CwndhxFoVsQ/

Το beauty look της Βίκυς Καγιά:

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες και βίντεο από το red carpet. Η Βίκυ, φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με παγιέτα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη που αναδείκνυε ακόμη περισσότερο το καλλίγραμμο κορμί της. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ ήταν με μαύρες και ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ αυτό που απογείωνε όλη την εμφάνισή ήταν το beauty look της. Με αυτό το ρούχο που φόρεσε η Καγιά, δεν γινόταν να μην πιάσει τα μαλλιά της επάνω, κάνοντας ένα ωραίο sleek bun.

(Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Το συγκεκριμένο χτένισμα το αγαπήσαμε αυτή τη χρονιά και θα συνεχίσουμε να το αγαπάμε και το χειμώνα, αφού ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Για το μακιγιάζ της, η Βίκυ, επίλεξε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις, τονίζοντας μόνο το βλέμμα της. Δημιούργησε ένα γκρι-καφέ smokey eye look το οποίο ήταν στην ίδια απόχρωση με την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε. Η Βίκυ Καγιά, είχε αναμφίβολα μία απίστευτα κομψή εμφάνιση, όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Το beauty look της Τόνιας Σωτηροπούλου:

Η αγαπημένη Τόνια Σωτηροπούλου, δεν γινόταν να λείπει από το 80ο Φεστιβάλ Βενετίας. Η ίδια βρέθηκε στην όμορφη Ιταλική πόλη, μαζί με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια. Η εμφάνιση της πανέμορφης ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Τόνια, επίλεξε μία δημιουργία από τους Mi-Ro, οι οποίοι σχεδίασαν ένα maxi φόρεμα με μακριά μανίκια. Το φόρεμα ήταν σε σαμπανιζέ απόχρωση, ενώ είχε εκατοντάδες μικρά στρας από πάνω μέχρι κάτω. Το φόρεμα, εκτός το ότι αναδείκνυε το συγκλονιστικό σώμα της, χάριζε στο σύνολο αβίαστη και έμφυτη κομψότητα.

(Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Τα μαλλιά της, τα έπιασε πίσω, αφήνοντας δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο μικρές διακριτικές τούφες. Το μακιγιάζ ήταν και αυτό σε γήινες αποχρώσεις όπως της Βίκυς, με πρωταγωνιστή ένα απαλό ροζ χρώμα που έμοιαζε με αυτό που είχε το φόρεμα της. Με αυτόν τον τρόπο, η Βίκυ και η Τόνια απέδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε περίσταση και να κάνουν την διαφορά, μέσα από το μοναδικό τους στυλ, και attitude που διαθέτουν.