H πριγκίπισσα Diana μετέτρεψε το κοντό αγορέ στο πιο θηλυκό κούρεμα

Ευαγγελία Αλπίδου
H πριγκίπισσα Diana μετέτρεψε το κοντό αγορέ στο πιο θηλυκό κούρεμα

(AP Photo/Jacqueline Arzt, File)

AP1997

Το κούρεμα της Diana είναι ένα από τα πιο κομψά και θηλυκά κουρέματα που μπορείς να επιλέξεις στην εμφάνισή σου. 

Σαν σήμερα πριν από 26 χρόνια, η 36χρονη πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της στο τούνελ Pont de l’Alma, στο Παρίσι. Από τον θάνατό της μέχρι και σήμερα η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού, συνεχίζει να μένει στη μνήμη όλων για το μοναδικό στυλ που αποτελούσε σε κάθε της εμφάνιση πηγή έμπνευσης.

Δε θα ξεχάσουμε μερικές από τις πιο θρυλικές εμφανίσεις της, όπως το «φόρεμα εκδίκησης» της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Christina Stambolian και το διαμαντένιο τσόκερ στο λαιμό που φόρεσε στην Serpentine Gallery, στο Λονδίνο. Το φόρεμα ήταν απίστευτα sexy και θηλυκό, ενώ ονομάστηκε έτσι, γιατί η Diana το επέλεξε ακριβώς μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Καρόλου για μοιχεία.

French Bob! 6 stylish κουρέματα που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το στυλ των Γαλλίδων

CORRECTION Britain Diana Fashion For Today

(AP Photo/File)

1997 AP

Το κούρεμα που χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό

Εκτός όμως από style icon, η Diana ήταν και beauty icon, αφού πολλά από τα beauty looks της έχουν μείνει στην ιστορία. Ένα από αυτά είναι τα αγορέ μαλλιά της. Σπάνια, υπάρχουν φωτογραφίες που να δείχνουν την πριγκίπισσα με μακριά μαλλιά. Το κούρεμα που είχε την έκανε να αποπνέει, απεριόριστη κομψότητα και γοητεία. Τα μαλλιά της Diana, ήταν αυτά που ολοκλήρωναν την εμφάνισή της και χάριζαν αυτό το extra touch από μία δόση πολυτέλειας σε κάθε της σύνολο. Όσες τάσεις κι αν ήρθαν και παρήρθαν, τα αγορέ μαλλιά της πριγκίπισσας έχουν γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και άκρως θηλυκά κουρέματα, τα τελευταία χρόνια.

Αυτά τα αρώματα πούδρας μυρίζουν φρεσκάδα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε εποχή

Diana British Lung Foundation

(Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images)

Σίγουρα, υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές, δείχνοντας το αγαπημένο κούρεμα της πριγκίπισσας Diana, πιο σύγχρονο και πιο ανανεωμένο. Με το bob cut και το pixie cut να είναι από τις αγαπημένες επιλογές που θυμίζουν τα αγορέ μαλλιά της πριγκίπισσας. Επίσης, τα κοντά μαλλιά εκτός το ότι χαρίζουν αμέσως στυλ, κρύβουν από πίσω μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, όπως ακριβώς η Diana.

Αν θέλεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, ένα κούρεμα που θα σε ανανεώσει αυτή την μεταβατική περίοδο, τα αγορέ μαλλιά της πριγκίπισσας είναι μία από τα πιο ανατρεπτικά και κομψά κουρέματα που μπορείς να επιλέξεις.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά σύγχρονα looks για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριό. Ρίξε μία ματιά...