Hello Autumn! 8 αρώματα που είναι φτιαγμένα να φορεθούν με τα πουλόβερ του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Είσαι έτοιμη να μάθεις πρώτη τις μεθυστικές νότες από τα φθινοπωρινά αρώματα που θα μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες; 

Βρισκόμαστε στην μεταβατική εποχή που οι μισοί από εμάς κυκλοφορούν στους δρόμους με τα καλοκαιρινά τους και οι μισοί που ρίχνουν και ένα ζακετάκι από πάνω. Από την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε παντού τον προηγούμενο μήνα προσγειωθήκαμε απότομα στις χαμηλές θερμοκρασίες. -Βέβαια, ο καιρός μας επιτρέπει ακόμα να κάνουμε βουτιές στη θάλασσα και να νιώθουμε ότι το καλοκαίρι δεν μας έχει εγκαταλείψει ακόμα.

Nail arts: 6 φθινοπωρινά manicure που θα σου χαρίσουν έμπνευση και θα σου φτιάξουν τη διάθεση

pexels-ron-lach-8625542.jpg

Hello Autumn!

Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε το φθινόπωρο. Τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, ο ζεστός γαλλικός με άρωμα φουντούκι και τα φθινοπωρινά αρώματα που ζεσταίνουν το δέρμα μας είναι μερικές από τις συνήθειες που επιθυμούμε να ξανά απολαύσουμε και να ξανά νιώσουμε αυτή τη σεζόν. Μπορεί να λένε ότι η θερμοκρασία θα φτιάξει από τις επόμενες μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμαστούμε σιγά-σιγά και να έχουμε υπόψη μας όλες τις μεθυστικές νότες από τα αρώματα που θα μας συντροφεύσουν αυτή τη σεζόν.

375067927_124777660705394_2330568281123148533_n.jpg

@maryleest

Αν η ακμή έκανε την εμφάνισή της μετά το καλοκαίρι, υπάρχει τρόπος να την ξεφορτωθείς

Βανίλια, καφές, κεχριμπάρι και πατσουλί κλείνονται σε μικρά μπουκαλάκια και δημιουργούν μοναδικές μυρωδιές που θα θέλουμε να φοράμε από το πρωί έως το βράδυ. Ψάξαμε, ενημερωθήκαμε και βρήκαμε όλα τα φθινοπωρινά αρώματα που θα μας χαρίσουν τις πιο όμορφες στιγμές.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε το άρωμα που θα σε συντροφεύσει τους επόμενους μήνες... Αν μας ρωτάς, μας αρέσουν όλα και θα τα φορέσουμε σίγουρα!

Shopping Time: