«Milk Tea»: Αυτή είναι η νέα απόχρωση στα μαλλιά θυμίζει το τσάι που πίνουμε το φθινόπωρο

«Milk Tea»: Αυτή είναι η νέα απόχρωση στα μαλλιά θυμίζει το τσάι που πίνουμε το φθινόπωρο
Launchmetrics.com/spotlight

Η απόχρωση αυτή είναι ιδανική επιλογή για όσες έχουν φυσικά σκούρα μαλλιά και λαχταρούν ένα απαλό, ανοιχτό χρώμα το οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Για άλλη μία φορά οι beauty lovers στο TikTok έρχονται να μας παρουσιάσουν ένα νέο hair trend με το όνομα «Milk Tea». Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσεις ότι τον τελευταίο καιρό οι περισσότερες ονομασίες τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ, έχουν ονόματα από τα αγαπημένα μας ροφήματα και γλυκά. Espresso brunette, cinnamon cookie butter, latte makeup είναι μερικά από τα trends που έγιναν αμέσως viral και απέκτησαν εκατομμύρια views στο TikTok.

Ποια είναι η νέα «Milk Tea» απόχρωση στα μαλλιά;

Αυτή τη φορά άλλη μία τάση έρχεται να προστεθεί στα μαλλιά. Το Milk Tea, είναι μία απόχρωση που θυμίζει αυτή την απόχρωση που δημιουργείται όταν αναμείξεις το μαύρο τσάι με το γάλα. Η απόχρωση αυτή είναι ιδανική επιλογή για όσες έχουν φυσικά σκούρα μαλλιά και λαχταρούν ένα απαλό, ανοιχτό χρώμα το οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

7 μάσκες μαλλιών που θα επαναφέρουν όλα όσα χρειάζονται τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

1694413175092-335653671-Vuitton-clp-S23-030.jpg

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι όσες γυναίκες επέλεξαν να ανοίξουν τα μαλλιά τους φέτος το καλοκαίρι, δεν μπορούν να υιοθετήσουν το νέο hair trend. Αντιθέτως, τώρα που ο καιρός αρχίζει και χειμωνιάζει, το milk tea colour, θα χαρίσει ένα σκούρο εφέ στα μαλλιά και θα σε βάλει αμέσως σε φθινοπωρινό mood. Το milk tea, μπορείς να το προσαρμόσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η μία επιλογή είναι ένα αμμώδες ανοιχτό μπεζ με πιο σκούρες ρίζες, ενώ η άλλη, ένα ελαφρώς πιο σκούρο μελαχρινό με ξανθές ανταύγειες.

Μέσα από το TikTok, βλέπουμε πολλές beauty lovers, να προσπαθούν να αναδημιουργήσουν μόνες τους στο σπίτι, πολλές παραλλαγές του milk tea. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνιστάται! Καλό είναι να απευθυνθείς στον δικό σου hair colourist, για να μπορέσει να προσεγγίσει το νέο hair colour στην δικιά σου απόχρωση μαλλιών.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά βίντεο από το TikTok, για να καταλάβεις καλύτερα ποιο είναι το νέο χρώμα μαλλιών που έρχεται να προστεθεί φέτος στα φθινοπωρινά hair trends.

TikTok Video: