Λαμπερό και υγιές πρόσωπο, χωρίς ατέλειες!

Λαμπερό και υγιές πρόσωπο, χωρίς ατέλειες!

Οι ατέλειες είναι τέλειες! Όμως, επειδή τις περισσότερες φορές αφορούν το πρόσωπο και την υγεία της επιδερμίδας σου, πάμε να δούμε πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις ή έστω να τις εξομαλύνεις. Γιατί, το δέρμα σου αξίζει το καλύτερο, και η φροντίδα του είναι ένα από τα μυστικά για να λάμψεις από μέσα προς τα έξω.

  1. Η υγιεινή διατροφή: Πρώτο και βασικό συστατικό

Ας ξεκινήσουμε με την αιώνια πηγή της ομορφιάς και της μακροζωίας: τη διατροφή σου! Εμπλούτισέ την με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και δες τις ανομοιομορφίες και τα σπυράκια που έχεις στην επιδερμίδα σου, σιγά - σιγά να εξαφανίζονται. Είναι γνωστό ότι, μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συμβάλει στην ανανέωση του δέρματος και δίνει πίσω στην επιδερμίδα τη χαμένη λάμψη της.

  1. Φρόντισε την επιδερμίδα του προσώπου σου.

Η φροντίδα του δέρματος είναι η βάση για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Επίλεξε προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου και μην ξεχνάς ποτέ το πιο σημαντικό βήμα: ένας σωστός καθαρισμός προσώπου είναι η βασική φροντίδα που χρειάζεται καθημερινά το πρόσωπό σου. Μια καλή ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει και τη χρήση προϊόντων με αντιοξειδωτικά, που είναι γνωστά για την αποτελεσματική τους δράση απέναντι στις ατέλειες του προσώπου.

q2.jpg

Για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό προσώπου, δοκίμασε το νερό καθαρισμού Micellaire από την Garnier. Εφάρμοσε δύο φορές τη μέρα, πρωί – βράδυ, και άσε την πρωτοποριακή του σύνθεση με άνθρακα και σαλικυλικό οξύ να δράσει.

  1. Κρέμα προσώπου και Serum

Μία καλή κρέμα προσώπου αποτελεί την καλύτερη στρατηγική κίνηση απέναντι στις ρυτίδες και στην ακμή. Ακόμα, για να ενισχύσεις τη φροντίδα του προσώπου σου, επίλεξε και έναν ορό προσώπου που συμβάλει στην καταπολέμηση των ατελειών. Επένδυσε σε ποιοτικά προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C και ρετινόλη.

Για σένα που έχεις επιδερμίδα με τάση για ακμή, σου έχουμε το κατάλληλο προϊόν: τον μαύρο ορό προσώπου κατά των ατελειών από την Garnier, που είναι εμπλουτισμένος με Άνθρακα. Μειώνει τα σπυράκια, καταπολεμά τις ατέλειες, χαρίζοντας πιο λεία και απαλή όψη στην επιδερμίδα σου.

q3.jpg
  1. Η Τέχνη της συγκάλυψης

Μια επαγγελματική τεχνική μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα! Χρησιμοποίησε ένα καλό concealer για να καλύψεις τυχόν ατέλειες που φαίνονται και στη συνέχεια, εφάρμοσε το foundation σου με απαλές κινήσεις για πετύχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς τη σημασία του setting spray για να κρατήσεις το μακιγιάζ σου «στη θέση του», όλη την ημέρα.

  1. Η Σημασία της Ενυδάτωσης: Νερό, Νερό, Νερό!

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη που έχει το νερό και τα οφέλη του στην επιδερμίδα μας! Η ενυδάτωση είναι άλλωστε το κλειδί για ένα λαμπερό δέρμα. Μην ξεχνάς λοιπόν, να πίνεις αρκετό νερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ παράλληλα χρησιμοποιείς μία καλή ενυδατική κρέμα για να διατηρείς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και λαμπερή.

q4.jpg
  1. Μυστικό όπλο: Η αυτοπεποίθησή σου

Το πιο σημαντικό όμως και πάνω από όλα είναι να θυμάσαι πως είσαι όμορφη ακριβώς όπως είσαι. Οι ατέλειες είναι μέρος της φυσικής μας ομορφιάς και δεν πρέπει να σε εμποδίζουν να αναδείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η αυτοπεποίθηση είναι το μυστικό για να λάμπεις πάντα!