Hair stories: Τι θα έλεγαν τα μαλλιά σου αν μπορούσαν να μιλήσουν;

Hair stories: Τι θα έλεγαν τα μαλλιά σου αν μπορούσαν να μιλήσουν;

Λούσιμο, styling, brushing, τεχνικές εργασίες… Καθημερινά υποβάλλουμε τα μαλλιά μας σε πραγματικά βασανιστήρια! Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα μας έλεγαν αν μπορούσαν να μιλήσουν;

Το γεγονός ότι τα μαλλιά μας δεν έχουν νευρικές απολήξεις, είναι κάτι το εξαιρετικά ευχάριστο… για εμάς. Βλέπεις, αν τα μαλλιά μπορούσαν να νιώσουν πόνο, τότε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Δεν θα μπορούσαμε να τα χτενίσουμε, να τα κόψουμε, να τα στεγνώσουμε… Γενικά δεν θα μπορούσαμε να τους κάνουμε τίποτα. Ευτυχώς για εμάς, τα μαλλιά είναι νεκρά κύτταρα κερατίνης τα οποία δεν νιώθουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταλαιπωρούνται.

image003.jpg

Κάθε φορά που ξεχνάμε το conditioner, κάθε φορά που χτενιζόμαστε, κάθε πέρασμα της πρέσας από τις τούφες μας, όλα βλάπτουν την τρίχα. Τι θα έλεγαν, λοιπόν, τα μαλλιά μας αν μπορούσαν να μιλήσουν; Τι θα ζητούσαν; Πώς θα αντιμετώπιζαν τη συμπεριφορά μας απέναντί τους; Πάτα play στο παρακάτω video και θα μάθεις…

Όπως είδες, τα μαλλιά της Ευαγγελίας Αλπίδου, beauty editor του Queen.gr, μίλησαν και ζήτησαν πολύ συγκεκριμένα πράγματα! Αν μπορούσαν, λοιπόν, τα μαλλιά όλων μας να μιλήσουν, θα ζητούσαν απαλές κινήσεις, χλιαρό νερό και βαθιά περιποίηση και ενυδάτωση. Θα ζητούσαν τη σειρά L’ Oréal Paris, Elvive Bond Repair γιατί τους αξίζει μία σειρά η οποία (χάρη στο Κιτρικό οξύ) επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Τους αξίζει μία σειρά που τα κάνει πιο δυνατά, ώστε να δείχνουν ομορφότερα και να αντέχουν περισσότερο όλα αυτά στα οποία τα υποβάλλουμε.

image005.jpg

Παρόλο, λοιπόν, που τα μαλλιά μας δεν μπορούν να μιλήσουν, εμείς θα τους χαρίσουμε το καλύτερο και αυτό το καλύτερο είναι νέα, premium σειρά περιποίησης L’ Oréal Paris, Elvive Bond Repair! Αναζήτησέ τη στα καταστήματα σήμερα κιόλας και την επόμενη φορά που θα λουστείς, κάνε πολλή ησυχία και ίσως ακούσεις τα μαλλιά σου να λένε… «βάλσαμο!».