Crackle nails! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ

Το crackle είναι ένα εφέ που κάνει το manicure να φαίνεται σπασμένο.

Επιτέλους, Παρασκευή! Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να κανονίζουμε τις βόλτες και τις εξόδους του ΣΚ με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και εκεί που κάνεις το πρόγραμμα σου, συνειδητοποιείς ότι έχει χαλάσει το νύχι σου. Δεν υπάρχει χειρότερο! Τι κάνεις; Θα σου πούμε εμείς!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα νέο nail trend. Συγκεκριμένα, το έχουμε ξανά δει και παλιότερα, αλλά από ότι φαίνεται έρχεται φέτος να κάνει ένα δυνατό comeback. Η Γαρυφαλιά, έκανε τα νύχια της crackle. Και θα μας ρωτήσεις τώρα, τι είναι τα crackle nails; Το crackle manicure είναι ένα εφέ που κάνει το χρώμα να φαίνεται σπασμένο.

399809020_24971617032437823_6909956428775273657_n.jpg

@garifalia.kalifoni

Beauty Alert! 7 κρέμες ματιών που κοστίζουν λιγότερο από από 20€

Το σπασμένο γαλλικό

Η ίδια επέλεξε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο εφέ στη μύτη του νυχιού. Αντί για την κλασική λευκή γραμμή που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, επέλεξε ένα διαφορετικό french manicure. Το σπασμένο γαλλικό είναι το νέο nail trend που έρχεται να στολίσει τα άκρα μας με τον πιο κομψό τρόπο. Επιπλέον, ακόμα κι αν σου χαλάσει το nail art με το σπασμένο εφέ, να είσαι σίγουρη πως δεν θα φαίνεται και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ωραίο και εντυπωσιακό.

Οι beauty lovers στο TikTok έχουν δημιουργήσει φρενίτιδα με το συγκεκριμένο nail trend, δείχνοντας τα πιο όμορφα και ευφάνταστα σχέδια. Τα χρώμα που μπορείς να επιλέξεις το σπασμένο εφέ ποικίλουν. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, επέλεξε μία λευκή απόχρωση σε συνδυασμό με μία clean βάση. Εσύ θα το επέλεγες;

Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω TikTok videos για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο manicure σου. Έρχεται σαββατοκύριακο! Enjoy!