Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν τήρησε την υπόσχεσή της προς τους fans για χάρη του Χρήστου Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν τήρησε την υπόσχεσή της προς τους fans για χάρη του Χρήστου Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα ακόμη τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα και τα σχόλια των fans.

Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί στην Αθήνα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontman των Μελισσών είναι full in love με το νεαρό μοντέλο (το οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο GNTM) και πλέον οι δύο τους δεν διστάζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, κάνοντας αρκετές κοινές εξόδους και μιλώντας τρυφερά δημόσια ο ένας για τον άλλον.

Το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους στο ξεκίνημα της σχέσης του ωστόσο πριν από μερικούς μήνες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε τη σχέση τους on camera, δημοσιεύοντας και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Στο πρώτο post του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά η Αναστασία είπε αυτό που σκεφτόμασταν όλοι

Καλληφώνη- Μάστορας: H νέα #couplegoals φωτογραφία

Πριν λίγες ώρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά με θέα την Ακρόπολη και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, αφήνοντας γλυκά σχόλια κάτω από το post.

https://www.instagram.com/p/CxsZ-1Bsiqy/

Το μοντέλο-influencer και ο τραγουδιστής είναι στα καλύτερά τους και πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους σε πολυτελές ξενοδοχείο με τούρτες και πυροτεχνήματα.

Tα σχόλια των fans

Αρκετοί fans έσπευσαν να επισημάνουν πως στο παρελθόν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε αναφέρει ότι δεν θα δημοσιεύει φωτογραφίες με τους συντρόφους τους, θέλοντας να διατηρήσει ιδιωτική την προσωπική της ζωή και να αποφύγει τυχόν κακόβουλα σχόλια. Η πρώην παίκτρια του GNTM δεν τήρησε την υπόσχεσή της αφού πόσταρε μια ακόμη φωτογραφία με τον αγαπημένο της Χρήστο.

Screenshot-2023-09-28-103232.png

«Ήταν που δεν ανέβαζε ξανά φωτό με σχέση», έγραψε χαρακτηριστικά μια fan.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Πριν λίγους μήνες ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses βρέθηκαν καλεσμένοι στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Ο frontman του συγκροτήματος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ερώτηση να του προκαλεί αμηχανία.

«Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να' χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με straight τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε ο τραγουδιστής.

Από την πλευρά του το μοντέλο είχε παραδεχτεί πως είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή τονίζοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni