We are calling it, αυτά είναι τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου

Ευαγγελία Αλπίδου
We are calling it, αυτά είναι τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

7 καθαριστικά προϊόντα θα αφαιρέσουν το μακιγιάζ των γιορτών και θα σου χαρίσουν μία απόλυτα καθαρή επιδερμίδα. 

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραλείπεις από την καθημερινότητά σου, τότε αυτό είναι σίγουρα ο καθαρισμός του προσώπου. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί όταν σηκωθείς και το τελευταίο πράγμα το βράδυ πριν κοιμηθείς.

Βρισκόμαστε στον πιο festive μήνα του χρόνου. Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις και parties έρχονται να γεμίσουν με glitter την καθημερινότητά μας. Όπως καταλαβαίνεις, μεταλλικές σκιές με χρυσόσκονες και λαμπερά κραγιόν μένουν για ώρες πάνω στην επιδερμίδα, ολοκληρώνοντας τα glam looks τω ημερών. Η επιδερμίδα, λοιπόν, έχει ανάγκη από περιποίηση και ενυδάτωση -ειδικά αυτή την περίοδο-. Γι' αυτό είναι σημαντικό να έχεις στο νεσεσέρ καθαριστικά προϊόντα τα οποία αφαιρούν το μακιγιάζ, τους ρύπους και τις βρωμιές από την επιδερμίδα και την αφήνουν απόλυτα καθαρή.

362682690_792380662526665_1199099373708390957_n.jpg

@haileybieber

Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Για παράδειγμα, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, δεν θα πάρεις ένα καθαριστικό για κανονικά δέρματα και αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, δεν θα πάρεις ένα καθαριστικό για μεικτή. Εκτός από τις glittery eyeshadows και τα λαμπερά lip glosses που έχεις επιλέξει για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, τα καθαριστικά προϊόντα είναι τα must have items που δεν πρέπει να λείπουν. Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά από τα καλύτερα facial cleansing products που εμείς στο queen επιλέγουμε ξανά και ξανά.

Αφρός καθαρισμού

APIVITA-Apivita-Cleansing-kremwdes-afro.png

APIVITA, CLEANSING FOAM

Ο αφρός καθαρισμού της APIVITA, με ελιά και λεβάντα είναι κατάλληλος για κανονικό και μεικτό δέρμα. Μας αρέσει γιατί αφήνει ένα ενυδατωμένο και απαλό δέρμα.

Γαλάκτωμα

Lierac-The-Cleansing-Milk-Prebiotics.png

LIERAC, THE CLEANSING MILK PREBIOTICS COMPLEX

Η ελαφριά και μη-λιπαρή βελούδινη υφή του LIERAC αγκαλιάζει την επιδερμίδα, αφαιρεί το μακιγιάζ, ενώ συμβάλλει στην ενδυνάμωση του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Gel

Nivea-Derma-Skin-Clear-Anti-Blemish-Wash-Gel.png

NIVEA, DERMA SKIN CLEAR ANTI-BLEMISH WASH GEL

Το gel, derma skin clear anti-blemish, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και αφαιρεί από τους πόρους την περίσσεια σμήγματος. Μέσα σε λίγα λεπτά η επιδερμίδα σφύζει από ζωντάνια.

Νερό Micellar

Bioderma-Sensibio-H2O.png

BIODERMA, SENSIBIO H2O

Το νερό micellaire της Bioderma είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ενώ μειώνει και αποτρέπει την ερυθρότητα.

Balm

Elemis-Pro-Collagen-Cleansing-Balm.png

ELEMIS PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

Ένα καθαριστικό βάλσαμο που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους. Χαρίζει μία απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Η αίσθηση φρεσκάδας σε συντροφεύει μέσα στην ημέρα.

Λάδι καθαρισμού

Caudalie-cleansing-oil.png

CAUDALIE, VINOCLEAN OIL

Τα τέσσερα φυσικά έλαια που έχει αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Το καστορέλαιο που περιέχει καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις βλεφαρίδες.

Υβριδικό προϊόν καθαρισμού

SHISEIDO-WASO-SHIKULIME-GEL-TO-OIL-CLEANSER.png

SHISEIDO, WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER

Δύο διαφορετικές συνθέσεις δημιουργούν το τέλειο καθαριστικό προϊόν για το πρόσωπο. Η υφή του μετασχηματίζεται από απαλό gel που απομακρύνει τους ρύπους και αφαιρεί ακόμα και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ.