6 διάφανα gel φρυδιών για σωστό σχήμα και όγκο

Ευαγγελία Αλπίδου
6 διάφανα gel φρυδιών για σωστό σχήμα και όγκο
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Τονίζουν το σχήμα, σταθεροποιούν τις τρίχες και δημιουργούν την τέλεια καμπύλη με φορά προς τα πάνω.

Μπορεί το πρωί να μην προλάβω να φτιάξω καφέ, αλλά για τα φρύδια μου αφιερώνω πάντα χρόνο. -Ναι, όσο κουλό κι αν σου φαίνεται αυτό.- Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι χωρίς να έχω φτιάξει τα φρύδια μου. Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά είναι η «κορνίζα» του προσώπου. Είναι σημαντικό να έχουν το σωστό σχήμα και όγκο για να υπάρχει μία αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Οι beauty experts, μας δείχνουν συνεχώς νέες τεχνικές οι οποίες τιθασεύουν τα φρύδια και τους χαρίζουν τέλειο σχήμα σε χρόνο dt. Τα λεπτά φρύδια από τα 90's ανήκουν για καλή μας τύχη στο παρελθόν! Οι τάσεις θέλουν τα φρύδια της Cara Delevingne να είναι από τις hot επιλογές. Είμαι σίγουρη, ότι ήδη χρησιμοποιείς μολύβια φρυδιών και brow mascara για να γεμίσεις τυχόν κενά και να τονίσεις το σχήμα τους. Για τα διάφανα gel φρυδιών όμως τι γνωρίζεις;

Σπυράκια στα φρύδια & στα χείλη! Γιατί εμφανίζονται και τι μπορείς να κάνεις για αυτά;

Chanel-bbt-S15-028.jpg

Πιο ανορθωμένο βλέμμα σε χρόνο dt!

Ε, λοιπόν, τα gel φρυδιών είναι από τα αγαπημένα μου beauty προϊόντα. Στην αγορά θα βρεις gel με χρώμα, αλλά και χωρίς. Εγώ τα αγαπώ και τα χρησιμοποιώ ξανά και ξανά για πολλούς λόγους. Τονίζουν το σχήμα, σταθεροποιούν τις τρίχες και δημιουργούν την τέλεια καμπύλη με φορά προς τα πάνω. Έτσι, τα μάτια φαίνονται πιο μεγάλα κα το βλέμμα πιο ανορθωμένο.

Τα διάφανα gel φρυδιών διορθώνουν το σχήμα και τιθασεύουν τις τρίχες. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς μόνα τους ή να προσθέσεις πρώτα το μολύβι φρυδιών για να δώσεις σχήμα. Τέλος, για να «κλειδώσεις» το μακιγιάζ σου εφαρμόζεις το διάφανο brow gel και... είσαι έτοιμη!

Brow lamination: Όσα πρέπει να γνωρίζεις και πού θα πας να κάνεις το καλύτερο

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις στα δικά σου φρύδια. Το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη πως θα σε πείσει! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα διάφανα gel φρυδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...