Pink glitter! H Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα λαμπερό μακιγιάζ με ροζ σκιά

Το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο, το μοβ και το ροζ θα απογειώσουν το βλέμμα και θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με τα glam total looks των ημερών.

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι ένα beauty icon! Καθημερινά, δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα beauty looks τόσο στα μαλλιά όσο και στα μαλλιά. Περίτεχνοι κότσοι, wavy looks και high buns απογειώνουν τις εμφανίσεις και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ της.

Στο μακιγιάζ, χρησιμοποιεί γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις οι οποίες τονίζουν με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το κόκκινο και το ροζ είναι από τα αγαπημένα της χρώματα τα οποία ταιριάζουν τέλεια με τα κατάξανθα μαλλιά της. Καθώς βρισκόμαστε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, η Κατερίνα, αποφάσισε να κάνει ένα glam beauty look σε ροζ αποχρώσεις.

Glitter και στρας στο μακιγιάζ των γιορτών

407820957_18403470163055557_7070967696331162288_n.jpg

@katken85

Συγκεκριμένα, επέλεξε μία ροζ σκιά με glitter την οποία πρόσθεσε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε γήινες αποχρώσεις, ενώ στα χείλη τοποθέτησε ένα nude χρώμα το οποίο ήταν πολύ κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών. Το beauty look που επέλεξε η Κατερίνα ερχόταν σε τέλεια αρμονία με το συνολικό look της. Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς στην εμφάνισή σου, αυτή είναι τώρα. Σκιές με glitters, eyeliners με στρας και glossy lips θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στα festive looks των ημερών και θα κάνουν την εμφάνισή σου να ακτινοβολεί.

Halpern-fsh-S23-097-(1).jpg

Το χρυσό και το silver είναι από τις must επιλογές, οι οποίες ταιριάζουν με όλα τα γιορτινά outfits. Παρόλα αυτά, έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο, το μοβ και το ροζ θα απογειώσουν το βλέμμα και θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με τα glam total looks των ημερών.

Αν ετοιμάζεσαι να πας για shopping το weekend, οι παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τις πιο λαμπερές σκιές με glitter για να πετύχεις τα glam beauty looks των Χριστουγέννων. Ρίξε μία ματιά...