4 trends στο μακιγιάζ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2024

Ευαγγελία Αλπίδου
4 trends στο μακιγιάζ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2024
launchmetrics.com/spotlight

Graphic eyeliners, ombré lips και πολύχρωμες mascara θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με τα monochrome looks.

Το 2023 έχει φτάσει στο τέλος... Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε μία δημιουργική χρονιά, αφού τόσο στο χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς είδαμε να ανθίζουν νέα trends που μας έκαναν από την πρώτη κιόλας στιγμή να τα υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας.

Ως beauty addicts, εκτός από την ανασκόπηση που κάνουμε κάθε τέλος του χρόνου για τις beauty τάσεις που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα στη χρονιά, ενημερωνόμαστε πρώτες για τα trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας με τον ερχομό του νέου έτους. Μέσα από τα catwalks για τις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2024, είδαμε πολλά trends να κάνουν ένα δυνατό comeback από τα 90’s και 00’s πιο σύγχρονα και ανανεωμένα.

Peach fuzz: Το χρώμα της χρονιάς από την Pantone είναι τέλειο για το μακιγιάζ σου

Στις πασαρέλες στο μακιγιάζ των μοντέλων κυριάρχησαν, graphic eyeliners, ombré lips και πολύχρωμες mascara που φώτιζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με τα monochrome looks. Αυτό που κάναμε, λοιπόν, ήταν να σε ενημερώσουμε για τα trends στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν το 2024. Τα συγκεντρώσαμε όλα σε αυτό το άρθρο! Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Graphic eyeliner

Ardazaei-HC-bks-F23-006.jpg

Το graphic eyeliner κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα catwalks των διάσημων οίκων στις εβδομάδες μόδας στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Εκτός από την κλασική μαύρη γραμμή πάνω ακριβώς από το κινητό βλέφαρο, μπορείς να δημιουργήσεις οποιοδήποτε σχήμα και στιλ θες. Επίσης, αντί για μαύρο χρώμα που χαρίζει ένα πιο άγριο look, επίλεξε ένα colourful eyeliner σε παστέλ απόχρωση και δημιούργησε ένα πιο απαλό και καθημερινό αποτέλεσμα.

Ombré lips

Talia-Byre-clp-F23-003.jpg

Τα ombré lips είναι ένα trend που έχει κάνει ένα δυνατό comeback από τις πασαρέλες των 90’s. Το lip contouring, το είδαμε στα catwalks fall/winter 2023, του brand Talia Byre. Είναι ένα trend που τονίζει περισσότερο το περίγραμμα των χειλιών, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο σαρκώδη.

Colourful mascara

Leonard-bbt-S23-003.jpg

Η μαύρη mascara υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι all time classic και έχει τη δυνατότητα να χαρίζει ένα έντονο και άγριο αποτέλεσμα. Αυτή τη χρονιά είδαμε τη καφέ mascara από τα 90's, αλλά και έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε και το μοβ να αντικαθιστούν την black mascara και να φωτίζουν το βλέμμα με χρώμα. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την μπλε mascara στο μακιγιάζ σου, ίσως το 2024 να είναι η χρονιά που θα πειραματιστείς με την εμφάνισή σου.

Doll blush

Hobeika-HC-bks-F23-002-(1).jpg

Τα κατακόκκινα ζυγωματικά έρχονται να δημιουργήσουν ένα super cute και girly αποτέλεσμα, ενώ χαρίζουν μία φυσική και υγιή όψη. Σύμφωνα με την Pantone, το απόλυτο χρώμα της χρονιάς είναι το peach fuzz. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου ένα ρουζ στη συγκεκριμένη απαλή ροδακινί απόχρωση και να γεμίσεις με χρώμα τα beauty looks σου.