Detox shopping! Προϊόντα ομορφιάς με ενεργό άνθρακα που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Detox shopping! Προϊόντα ομορφιάς με ενεργό άνθρακα που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει καλά η χρονιά είναι να αφιερώσεις χρόνο για την skincare routine σου.

Μετά από ένα μήνα με back to back πάρτι, ρεβεγιόν και εκδηλώσεις η επιδερμίδα του προσώπου μας έχει ανάγκη από ένα break. Βλέπεις, το καθημερινό μακιγιάζ, το ξενύχτι και τα ποτά έχουν ως συνέπεια η επιδερμίδα να χάσει την λάμψη της και να αποκτήσει μία θαμπή όψη.

Βέβαια, εκτός από την επιδερμίδα του προσώπου, το καθημερινό hair styling με τη χρήση θερμαντικών εργαλείων είναι εξίσου βλαβερό για την υγεία των μαλλιών. Με πιο απλά λόγια ήρθε η ώρα για detox! Ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο στην περιποίηση του εαυτό σου. Πώς θα το κάνεις αυτό; Πρόσθεσε στη ρουτίνα ομορφιάς σου προϊόντα που έχουν ως κύριο συστατικό τον «ενεργό άνθρακα».

10 υφασμάτινες μάσκες θα χαρίσουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση μετά το hangover των γιορτών

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα φυσικό συστατικό που βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Είναι σαν να «ρουφά» τις βρωμιές, τις τοξίνες και τα βακτήρια από το δέρμα. Έχει αντιγηραντική δράση χαρίζοντας μία νεανική όψη, απομακρύνοντας το σμήγμα και ενυδατώνοντας σε βάθος το δέρμα. Εκτός από τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα, ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιείται για την λεύκανση των δοντιών, ενώ είναι ένα θαυματουργό συστατικό για το τριχωτό της κεφαλής.

pexels-angela-roma-7480272.jpg

Τα σαμπουάν με ενεργό άνθρακα απομακρύνουν το σμήγμα από το τριχωτό και κλειδώνουν την υγρασία στις άκρες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, καθαρίζουν το τριχωτό, ενυδατώνουν τις άκρες, ενώ είναι ιδανικά για λιπαρά μαλλιά με ξηρές άκρες.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσεις τη χρονιά αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου. Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά από τα beauty products με ενεργό άνθρακα που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου.

Ορός προσώπου

GARNIER-Pure-Active-AHA+-BHA-Charcoal-Anti-Imperfection-Serum.png

GARNIER, AHA+BHA CHARCOAL ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ

Ο ορός με άνθρακα είναι ιδανικός για επιδερμίδες με ακμή. Μειώνει τα σπυράκια και τις ατέλειες, χαρίζοντας πιο λεία και απαλή όψη στην επιδερμίδα. Απομακρύνει την λιπαρότητα, μειώνει τα μαύρα στίγματα και την ερυθρότητα. Ο ορός με άνθρακα της Garnier, θα σε κάνει να πεις bye bye στα σπυράκια από το μακιγιάζ των γιορτών.

Μάσκα προσώπου

L'Oreal-Paris-PURE-CLAY.png

L'OREAL PARIS, DETOX MASK PURE CLAY

Μέσα σε μόλις 10 λεπτά ο ενεργός άνθρακας λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους ρύπους που έχουν εγκατασταθεί βαθιά στους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή, βελούδινα απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Καθαριστικό προσώπου

FRESH-LINE-Active-Charcoal-Mayro-Tzel-Ka8arismoy-Energos-An8rakas.png

FRESH LINE, ACTIVE CHARCOAL BLACK CLEANSING GEL

Καθαριστικό προσώπου με φυσικό ενεργό άνθρακα που λειτουργεί σαν μαγνήτης προσελκύοντας σμήγμα και περιβαλλοντικούς ρύπους, αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο και καθαρό! Πρέπει να το δοκιμάσεις.

Υφασμάτινη μάσκα

VICHY-DETOX-CLARIFYING-CHARCOAL-MASK.png

VICHY, DETOX CLARIFYING CHARCOAL MASK

Η υφασμάτινη μάσκα με ενεργό άνθρακα θρέφει και αφήνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και καθαρή. Εφάρμοσέ μια λεπτή στρώση σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, άφησέ την για 5 λεπτά, ξέβγαλε καλά με άφθονο νερό και... είσαι έτοιμη!

Σαμπουάν με ενεργό άνθρακα

GARNIER-BOTANIC-THERAPY-SAMPOYAN-MAGNETIC-CHARCOAL.png

GARNIER, BOTANIC THERAPY ΣΑΜΠΟΥΑΝ MAGNETIC CHARCOAL

Ένας σαμπουάν που συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του άνθρακα με τις ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου μαύρου κυμίνου. Απομακρύνει το σμήγμα από το τριχωτό και κλειδώνει ταυτόχρονα την υγρασία στις άκρες των μαλλιών. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή τα μαλλιά θα σφύζουν από υγεία.