Εσύ πώς εφαρμόζεις το ρουζ; Αυτό είναι το νέο trick για ανορθωμένα ζυγωματικά

Ευαγγελία Αλπίδου
Εσύ πώς εφαρμόζεις το ρουζ;  Αυτό είναι το νέο trick για ανορθωμένα ζυγωματικά
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Είναι σαν φυσικό lifting που σμιλεύει τα ζυγωματικά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το ρουζ είναι ένα από τα essentials beauty προϊόντα που έχουμε μέσα στο νεσεσέρ μας. Αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά, μπορείς να κάνεις την επιδερμίδα του προσώπου σου να λάμπει. Ναι, χωρίς υπερβολή!

Με μία μόνο κίνηση θα χαρίσει χρώμα και μία νεανική όψη στην επιδερμίδα, ενώ θα σμιλέψει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Οι beauty lovers, καθημερινά μέσα από το TikTok μας δείχνουν εύκολα, beauty hacks τα οποία γίνονται αμέσως viral. Αυτή τη φορά, ο πρωταγωνιστής είναι το ρουζ! Και συγκεκριμένα, πώς με το ρουζ μπορούμε να πετύχουμε ανορθωμένα ζυγωματικά.

Εσύ με ποιον τρόπο εφαρμόζεις το ρουζ;

1705065246906-680759817-Ujoh-clp-F23-004-(1).jpg

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τον κλασικό τρόπο που τοποθετούσες το ρουζ πάνω ακριβώς στα μήλα του προσώπου σου. Το νέο TikTok hack θέλει το ρουζ να εφαρμόζεται στο σημείο που τοποθετείς το highlighter. Σε εκείνο, λοιπόν, το σημείο και με φορά προς τα επάνω, το ρουζ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ανορθωμένων ζυγωματικών. Είναι κάτι σαν φυσικό lifting που σμιλεύει τα ζυγωματικά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τα ρουζ σε μορφή στικ είναι ιδανικά για να πετύχεις το συγκεκριμένο beauty hack. Η σύνθεσή τους σε βοηθάει να επιλέξεις την ένταση του χρώματος κάθε φορά που θες να δώσεις, μία ημιδιάφανη κάλυψη μέχρι μία πιο έντονη. Έτσι, μπορείς να πετύχεις ένα ανάλαφρο, δροσερό και ημι-ματ αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που θα κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται, ότι σφύζει από ενυδάτωση και λάμψη.

Ε, λοιπόν, εγώ το δοκίμασα! Ναι, το νέο Blush Hack που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok. Η αλήθεια είναι πώς δεν περίμενα το αποτέλεσμα να είναι τόσο ζωντανό και ευδιάκριτο! Για να μην πολυλογώ, αυτός είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο εφαρμόζω το ρουζ στο μακιγιάζ μου, χρησιμοποιώντας ένα blush σε υγρή υφή και με φορά προς τα επάνω. Σου παραθέτω το video για να δεις και μόνη σου τη διαφορά! Enjoy, Queen!

Blush hack:

https://www.instagram.com/reel/C2AIBMMiWkS/