Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γενέθλια και να όλες οι iconic αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της

Την έχουμε δει με πολύ μακριά μαλλιά, με wavy looks, με curtain bangs, με αφέλειες, ακόμα και με κοντό καρέ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σήμερα έχει γενέθλια! Από το πρωί τα stories της στο Instagram έχουν γεμίσει όμορφες ευχές από γνωστούς και φίλους της. Η ταλαντούχα ηθοποιός έκλεισε τα 45 και είναι πιο όμορφη από ποτέ! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να την χαζεύουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού η ίδια είναι αρκετά ενεργή, καθώς ανεβάζει προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ποιος σου είπε ότι το στρας είναι μόνο τις γιορτές; Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τα τέλεια glitter nails

241499279_374758610983616_8163969520152803633_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Τους καλοκαιρινούς μήνες ανέβαζε τις πιο όμορφες φωτογραφίες με stylish μαγιό που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο το γυμνασμένο κορμί της. Η Κατερίνα, έχει ένα μοναδικό στιλ που φαίνεται μέσα από κάθε της εμφάνιση. Είναι λάτρης της clean girl αισθητικής κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται μέσα από τα beauty look της. Ποτέ δεν θα την δεις με έντονο μακιγιάζ -εκτός από ειδικές περιστάσεις- ή extreme χρώματα στα μαλλιά. Παρόλα αυτά, δεν φοβάται να πειραματίζεται και να δοκιμάζει τρόπους για να ανανεώσει την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CvZ_xzjo-3E/

Είναι το δικό μας beauty icon!

Για εμάς, εδώ στο beauty department του Queen, θεωρείται beauty icon. Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δώσει έμπνευση στα beauty looks μας. Αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλιά της, αποφασίσαμε να κάνουμε μία αναδρομή σε όλες τις αλλαγές που έχεις κάνει μέχρι τώρα στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με πολύ μακριά μαλλιά, με wavy looks, με curtain bangs, με αφέλειες, ακόμα και με κοντό καρέ.

https://www.instagram.com/p/C0PMvuGoCN4/

Όπως θα καταλάβεις και μόνη σου, η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Παρόλα αυτά, στο χρώμα των μαλλιών της είναι πιστή brunette! Και μπορούμε να πούμε ότι της πηγαίνει πολύ! Η μόνη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της ήταν να επιλέξει μικρά baby lights στις άκρες των μαλλιών της, τα οποία φώτιζαν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο iconic αλλαγές που έχει κάνει η αγαπημένη ηθοποιός στα μαλλιά της. Ρίξε μία ματιά...