Η Κατερίνα Παπουτσάκη με χειμερινό denim on denim σύνολο και sneakers

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με χειμερινό denim on denim σύνολο και sneakers

Ένα look άνετο και ζεστό για κάθε μέρα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί φέτος να μην είναι στην τηλεόραση, είναι όμως σε ένα από τα πιο επιτυχημένα θεατρικά της χρονιάς, τον «Ευαγγελισμό», όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με πολλούς ακόμη αγαπημένους ηθοποιούς όπως ο Χρήστος Λούλης. Γενικά, η ίδια έχει κάνει μια άκρως επιτυχημένη στροφή και στο τραγούδι και μας αρέσει πολύ να τη βλέπουμε και σε μιούζικαλ. Γιατί ο πειραματισμός για έναν καλλιτέχνη είναι το παν.

katerina_papoutsaki-(16).jpg

Μπορεί η Κατερίνα να πειραματίζεται καλλιτεχνικά, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να πειραματίζεται επίσης και στυλιστικά, αφού η ίδια αγαπά πολύ τη μόδα και τη βλέπουμε πολύ συχνά και σε πρωτότυπα concepts, όπως ήταν και το Madwalk που μόλις μας πέρασε, όπου συνεργάστηκε επί σκηνής με το Θοδωρή Μαραντίνη. Η Κατερίνα έχει δύο πλευρές στον τρόπο που ντύνεται: μία casual και μία glam, αλλά και οι δύο συναντιούνται στο retro, cool vibe που δίνει σε κάθε της εμφάνιση μαζί με το απαραίτητο ροκ attitude που τόσο λατρεύει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί ένα δικό της μοναδικό mix and match που τη χαρακτηρίζει και την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε της έξοδο. Για αυτό και οι followers της στο Instagram ζητάνε πάντα να μάθουν από πού είναι τα ρούχα της.

Το office look του Δεκεμβρίου: Το quiet luxury είναι η καλύτερη anti-glam τάση πριν τις γιορτές

Το casual style της Κατερίνας Παπουτσάκη συνδυάζει μοναδικά το denim.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε ένα σύνολο που τράβηξε αμέσως την προσοχή μας, γιατί υιοθέτησε μία πολύ σημαντική τάση της σεζόν. Το denim on denim. Δηλαδή το να φοράς τζιν πάνω-κάτω. Αλλά και πάλι η αγαπημένη ηθοποιός έβαλε την προσωπική της πινελιά και μας έδωσε ένα look casual με λίγο χρώμα.

katerina_papoutsaki-(4).jpg

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα midnight blue τζιν παντελόνι σε wide leg γραμμή, ένα πράσινο πουλόβερ και ένα τζιν μπουφάν που η γραμμή του μοιάζει το κλασικό biker δερμάτινο μπουφάν μας και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα Converse. Κλασικά στοιχεία που όλα μαζί δημιουργούν ένα διαχρονικό outfit για όλες τις ώρες.