Με μπλε χείλη, no makeup looks και λάμψεις στο ντεκολτέ «έκλεισε» η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας

Ευαγγελία Αλπίδου
Με μπλε χείλη, no makeup looks και λάμψεις στο ντεκολτέ «έκλεισε» η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας

Statement eye looks και micro bangs κυριάρχησαν στο φινάλε του Haute Couture στο Παρίσι. Δες παρακάτω...

Φινάλε είχαμε για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Μετά από τα φαντασμαγορικά shows των κορυφαίων οίκων του κόσμου, έχουμε στα χέρια μας όλα τα trends που θα δούμε παντού αυτή τη χρονιά. Τις προηγούμενες μέρες είδαμε μακιγιάζ με κρύσταλλα, εκρηκτικά smokey eyes με πρωταγωνιστή το μωβ και peach fuzz makeup looks να χαρίζουν μία φρεσκάδα στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Την τελευταία μέρα, εχθές (25/01) δηλαδή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας οι clean βάσεις και οι διακριτικές λάμψεις σε πρόσωπο και ντεκολτέ.
Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Κρύσταλλα στα φρύδια και peach fuzz χείλη είδαμε στα Haute Couture shows την 3η ημέρα

Λάμψεις στο ντεκολτέ - Gaurav Gupta

Gaurav-Gupta-HC-clp-S24-006.jpg

Οι λάμψεις ήταν αυτές που ξεχώρισαν στο show του Gaurav Gupta. Τα μοντέλα στην πασαρέλα είχαν σε μάτια, ζυγωματικά, χείλη και ντεκολτέ μία διακριτική λάμψη που χάριζε στην επιδερμίδα μία ζωντάνια. Το θαυματουργό προϊόν είναι το highlighter. Αυτό το ιριδίζον εφέ σε πρόσωπο και ντεκολτέ μπορείς να το πετύχεις κι εσύ, αναμειγνύοντας την ενυδατική σου με το highlighter. Τόσο απλό!

No makeup looks - Fendi

Fendi-HC-S24-029a.jpg

Το Νo makeup look είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει. Στο show του Ιταλικού οίκου Fendi, τα μοντέλα είχαν fresh natural looks με sleek κότσους. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ με ελαφριά βάση, ροδαλά μάγουλα και ένταση στις βλεφαρίδες. Ένα beauty look που θα σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βράδυ, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σου με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Μπλε κραγιόν - Robert Wun

Wun-HC-bks-S24-013.jpg

Το μπλε είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την σταθερότητα, την αυτοπεποίθηση και την γαλήνη. Στο show του οίκου Robert Wun, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τα μπλε χείλη. Για μπλε mascara έχουμε ακούσει, για μπλε χείλη η αλήθεια είναι πως έχουμε να δούμε από τα 90's και 00's. Όπως όλα δείχνουν είναι ένα trend που θα κάνει ένα δυνατό comeback αυτή τη χρονιά.

Coquette trend - Peet Dullaert

Dullaert-HC-bks-S24-087.jpg

Το coquette trend είναι εμπνευσμένο από τα french girls. Πρόκειται για ροδαλά μάγουλα, baby pink χείλη και cute χτενίσματα με φιόγκους. Στην πασαρέλα του Peet Dullaert τα μοντέλα είχαν μία floral κοριτσίστικη αισθητική που ολοκλήρωνε τις εντυπωσιακές δημιουργίες.

Micro bangs - Ashi Studio

1706257102551-296686310-Ashi-HC-bks-S24-060.jpg

Τα μαλλιά ήταν αυτά που ξεχώρισαν στην πασαρέλα του Ashi Studio περισσότερο από το μακιγιάζ. Τα μοντέλα περπάτησαν έχοντας wet looks. Υπήρχαν ιδιαίτερα κουρέματα σε διάφορα μήκη με micro αφέλειες. Οι micro αφέλειες ήταν αυτό που μας έκανε να πούμε WOW βλέποντάς το. Τις είδαμε και στην αγαπημένη Jendaya και τις λατρέψαμε!