Green Anti-Ageing: Η μάχη της αντιγήρανσης γίνεται πιο «πράσινη» χάρη στην Caudalie

Green Anti-Ageing: Η μάχη της αντιγήρανσης γίνεται πιο «πράσινη» χάρη στην Caudalie

Το αγαπημένο μας brand αλλάζει τα δεδομένα στην αντιγήρανση με μια σειρά που περιέχει Vegan κολλαγόνο και προσφέρει αποτέλεσμα που φαίνεται, χωρίς επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Η μάχη με τον χρόνο και τα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπό μας, είναι παντοτινή και συνεχόμενη. Σε έναν τέλειο κόσμο, η γήρανση θα σταματούσε στα 20 μας χρόνια και το δέρμα μας θα έμενε για πάντα νεανικό, φρέσκο, χωρίς ρυτίδες και με ελαστικότητα. Αυτό βεβαίως δεν γίνεται. Ο χρόνος περνά και αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα μας, σημάδια που μας συμβολίζουν την πορεία και τις εμπειρίες μας, τα οποία όμως δεν θέλουμε να είναι τόσο εμφανή. Αυτό που θέλουμε είναι να καθυστερήσουμε το γήρας και να επανορθώσουμε ένα μέρος της φθοράς που προκαλεί ο χρόνος… Πώς και με τι τίμημα όμως;

«Πράσινη» αντιγήρανση

Η Caudalie είναι το brand που θέλει να μας χαρίζει σταθερά τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα της επιδερμίδας μας, απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον και τη διατήρησή του. Δημιούργησε λοιπόν το Vegan Κολλαγόνο I, μία επαναστατική και «πράσινη» τεχνολογία που ανοίγει τον δρόμο για μία πιο βιώσιμη και αποτελεσματική αντιγήρανση. Εμπνευσμένη από μία τεχνολογία αιχμής, η Caudalie μελέτησε ένα ποώδες φυτό της Αυστραλίας (προϊόν βιώσιμης Γεωργίας) και ανακάλυψε ότι, χάρη σε αυτό, μπορεί να παράξει έναν τύπο κολλαγόνου που έχει πανομοιότυπη δομή με το δικό μας, φυσικό κολλαγόνο. Το Vegan Κολλαγόνο Ι αφομοιώνεται τέλεια από την επιδερμίδα μας, πολύ καλύτερα από ότι τα ζωικά κολλαγόνα, και σε συνδυασμό με τη δύναμη του αμπελιού (που βρίσκεται στον πυρήνα της Caudalie) μεταμορφώνεται σε ένα όπλο ενάντια στο γήρας.

cau.png

Fun fact! To Vegan Κολλαγόνο Ι, παράγεται χρησιμοποιώντας μεθόδους κάθετης καλλιέργειας που εξοικονομούν χώρο για πιο βιώσιμη γεωργία.

Το όνομα αυτού του «πράσινου όπλου» ενάντια στα σημάδια του χρόνου είναι Resveratrol-Lift και αναφέρεται στη σειρά της Caudalie η οποία ανανεώθηκε με αυτή τη νέα τεχνολογία. Η ανανεωμένη αυτή σειρά, συνδυάζει την δύναμη του αμπελιού με την βιοτεχνολογία, συνδυάζοντας τη Ρεσβερατρόλη με το υαλουρονικό οξύ και το Vegan κολλαγόνο Ι σε μία «πράσινη» σύνθεση. Τα προϊόντα της σειράς έχουν απολαυστικές συνθέσεις και τα αποτελέσματά τους είναι ορατά σε λιγότερο από 3 εβδομάδες. Με τη συστηματική χρήση της ολοκληρωμένης σειράς, το δέρμα αποκτά νεανικότητα, ανακτά τη σφρηγιλότητά του, αποκαλύπτοντας μία μοναδική λάμψη και super fresh όψη.

PS1.png

Το κολλαγόνο και το γήρας

Το κολλαγόνο είναι ένα από τα βασικότερα δομικά στοιχεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό για την επιδερμίδα μας και ο ρόλος που παίζει στην εμφάνισή της είναι τεράστιος. Καθώς τα χρόνια περνούν, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται και αυτό «μεταφράζεται» σε ρυτίδες, χαλάρωση και σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είμαστε πλέον 20 ετών. Ένα σημαντικό κομμάτι στην μάχη με το γήρας, επομένως, είναι το κολλαγόνο και η αύξηση των επιπέδων του.

Για να εκμεταλλευτούμε τις αντιγηραντικές ιδιότητες του κολλαγόνου, πρέπει να το προσφέρουμε στο δέρμα μας, πράγμα που εγείρει τον προβληματισμό του «τιμήματος». Με ποιο τίμημα θα προσφέρουμε στο δέρμα μας κολλαγόνο και αντιγήρανση, όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του κολλαγόνου που βρίσκουμε στα προϊόντα περιποίησης, είναι ζωικής προέλευσης; Κάπου εδώ έρχεται η αγαπημένη μας Caudalie να μας προσφέρει μία vegan, sustainable εναλλακτική στο ζωικό κολλαγόνο, η οποία είναι μάλιστα 3 φορές πιο αποτελεσματική και από τη ρετινόλη (το παντοδύναμο συστατικό αντιγήρανσης).

Το star προϊόν

C2.png

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύχτας, κρέμα ματιών και έναν ορό-αποκάλυψη, τον Instant Firming Serum Resveratrol–Lift. Πρόκειται για ένα μεταξένιο προϊόν, το οποίο διορθώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το οβάλ του προσώπου άμεσα, χάρη στην συμπυκνωμένη του δράση. Απορροφάται άμεσα, αφήνει το δέρμα εμφανώς ανανεωμένο και δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα. Το μπουκάλι του είναι πλήρως ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο, σε πλήρη αρμονία με το όραμα της Caudalie.

Fun fact! Οι κρέμες ημέρας και νύχτας της σειράς Resveratrol–Lift είναι refillable!

Για να εκμεταλλευτείς και εσύ τη δύναμη του Vegan Κολλαγόνου Ι, αναζήτησε όλη τη σειρά στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο, στο e-pharmacy της επιλογής σου και σε επιλεγμένα καταστήματα.