Big bow! Ο φιόγκος είναι το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί να απογειώσει κάθε χτένισμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Big bow! Ο φιόγκος είναι το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί να απογειώσει κάθε χτένισμα
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

7 εύκολα χτενίσματα που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.

Ο big bow είναι το αξεσουάρ που μπορεί με μία μόνο κίνηση να απογειώσει ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα. Ο μεγάλος φιόγκος προήλθε από το coquette trend που χαρίζει μία ρομαντική και girly αισθητική σε κάθε εμφάνιση. Οι φιόγκοι κυριάρχησαν τόσο στα red carpets στις αρχές αυτού του μήνα, όσο και στα catwalks στο Haute Couture Spring/Summer 2024, στο Παρίσι.

Mob wife bob: Ένα νέο trend έρχεται να προστεθεί στα καρέ μαλλιά

Στο show του οίκου Giambattista Valli, είδαμε πάνω στις αλογοουρές και στους sleek κότσους να πρωταγωνιστεί ο μαύρος φιόγκος. Ο μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά ήταν το αξεσουάρ που έφερνε την ισορροπία στα ογκώδη στοιχεία των ρούχων. Ανοιχτά ντεκολτέ, μακριές ουρές και φουσκωτά μανίκια δημιουργούσαν την τέλεια αρμονία με τα coquette hairstyles.

Valli-HC-S24-009a-(1).jpg

Καθημερινά, τα it girls πλημμυρίζουν τη ροή μας στο Instagram με τις πιο fashionable φωτογραφίες. Επιλέγουν το φιόγκο ως το πασπαρτού αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει σε δευτερόλεπτα οποιοδήποτε χτένισμα. Μπορεί να φορεθεί σε κοντό καρέ, σε μακριά μαλλιά, σε αλογοουρές, σε κότσους ακόμα και σε κοτσίδες. Αν ακόμα σε μπερδεύει και δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τον προσαρμόσεις στο στιλ σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά iconic χτενίσματα με φιόγκο, που ταιριάζουν σε casual και formal περιστάσεις.

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα πιο ελαφριά αντηλιακά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τώρα

7 χτενίσματα με πρωταγωνιστή τον φιόγκο:

@ANNEJOHANNSEN.png

@ANNEJOHANNSEN

Πιάσε τα μαλλιά σου half up και πρόσθεσε στην αλογουρά δύο με τρεις μεσαίους φιόγκους. Αμέσως, θα χαρίσεις στο χτένισμά σου ένα άλλο level.

378604355_1722453504851739_3588341657454944895_n.jpg

@HOSKELSA

Ένα χτένισμα που μπορείς να επιλέξεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να απογειώσεις το outfit σου. Είναι ένα hairstyle που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών.

@LEATNGU.png

@LEATNGU

Το double ponytail είναι απίστευτα κομψό και ιδανικό για τα office looks.

@MARIEJEDIG.png

@MARIEJEDIG

Αν έχεις πυκνά μαλλιά μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μία αλογοουρά και να κάνεις με την κάθε τούφα μικρές πλεξούδες. Για να χαρίσεις αυτό το extra touch πρόσθεσε έναν cute φιόγκο.

@HAILEYBIEBER.png

@HAILEYBIEBER

Ο φιόγκος είναι το αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει τα καρέ μαλλιά σε χρόνο dt.

@TYLYNNNGUYEN.png

@TYLYNNNGUYEN

Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου half up, δημιούργησε μικρούς κυματισμούς για να δώσεις κίνηση και όγκο. Τέλος, πρόσθεσε στο χτένισμα έναν φιόγκο και... είσαι έτοιμη!

1706538806276-819053395-@ANNEJOHANNSEN.png

@ANNEJOHANNSEN

Αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο event ή μία ειδική περίσταση το συγκεκριμένο look θα μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής. Do it!