Ώρα για ένα χαλαρωτικό ντους: Η απολέπιση και 2 tips για λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Ώρα για ένα χαλαρωτικό ντους: Η απολέπιση και 2 tips για λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτιστείς μετά από μία κουραστική ημέρα. 

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν, ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα καιρικά φαινόμενα, τσουχτερό κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι η σεζόν που ντυνόμαστε σαν κρεμμύδι! Αφού τα καθημερινά μας outfits απαρτίζονται από χοντρά πουλόβερ, ζιβάγκο, ζακέτες, παλτό και κασκόλ τα οποία μας κρατούν ζεστές από τον απρόβλεπτο καιρό που επικρατεί έξω.

Μετά από μία κουραστική και κρύα ημέρα, αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι ένα καυτό ντους. Ένα χαλαρωτικό ντους έχει τη δυνατότητα να μας αποφορτίσει, να μας φτιάξει τη διάθεση και να κάνει την επιδερμίδα μας απίστευτα λεία και απαλή.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου! Άφησε το κινητό σου για λίγη ώρα στην άκρη, χαμήλωσε τα φώτα, γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και ακολούθησε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα...

pexels-yan-krukau-7019723.jpg

Ρίξε στην μπανιέρα αιθέρια έλαια

Πριν μπεις στο ντους τοποθέτησε στο ζεστό νερό λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια θα διαχυθούν σε κάθε γωνιά του χώρου και θα σε κάνουν να νιώσεις λες και βρίσκεσαι σε spa. Με πιο απλά λόγια θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα κάνουν την επιδερμίδα σου να μοσχοβολάει.

Κάνε απολέπιση στην επιδερμίδα του σώματός

Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σου. Επίλεξε ένα body scrub με το αγαπημένο σου άρωμα και χάρισε στην επιδερμίδα σου απίστευτη μυρωδιά και βαθιά ενυδάτωση. Σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια και το ζεστό νερό η επιδερμίδα σου θα πάρει αυτό το boost που έχει ανάγκη τις κρύες μέρες του χειμώνα.

DIY Time! 3 βήματα που πρέπει να ακολουθείς στο body scrub για τέλειο αποτέλεσμα

Επίλεξε το σωστό αφρόλουτρο

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα αφρόλουτρο το οποίο θα σου χαρίσει μία fresh μυρωδιά, αλλά και όλα τα ευεργετικά συστατικά τα οποία θα ενυδατώσουν και θα περιποιηθούν την ξηρή επιδερμίδα σου. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά τα οποία θα σου χαρίσουν μία απαλή επιδερμίδα και ένα άρωμα που θα διαρκεί μέσα στην ημέρα.

Extra tip: Εφόσον, ολοκληρώσεις το ντους για να «κλειδώσεις» τη σωστή υγρασία στην επιδερμίδα σου πρόσθεσε την αγαπημένη σου ενυδατική σώματος.