Dynamic Duo: Η βιταμίνη C και το αντηλιακό δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα

Dynamic Duo: Η βιταμίνη C και το αντηλιακό δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη C και το αντηλιακό είναι ένα από τα power couples του skincare το οποίο μάλιστα μπορείς -πλέον- να το βρεις έτοιμο σε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν-ασπίδα για την επιδερμίδα σου. Σου εξηγούμε τα πάντα παρακάτω…

Μία από τις βασικές αρχές του skincare είναι ότι: Την ημέρα προστατεύουμε και το βράδυ επανορθώνουμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας επομένως, η επιδερμίδα μας πρέπει να προστατευτεί από τις εξωτερικές επιθέσεις, βασικότερες (και πιο επιβλαβείς) από τις οποίες είναι ο ήλιος και οι ελεύθερες ρίζες. Για αυτό το λόγο, το αντηλιακό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής μας ρουτίνας. Γιατί όμως μιλάμε και για την βιταμίνη C στον τίτλο αυτού του άρθρου και γιατί λέμε ότι, μαζί, είναι το δυναμικό δίδυμο που δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας για την επιδερμίδα; Έχουμε και λέμε…

image003.png

Η βιταμίνη C είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό. Μειώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξειδωτικό στρες και πρόωρη γήρανση στο δέρμα μας, και μας προστατεύει από αυτές. Παράλληλα, ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και την παραγωγή κολλαγόνου, πράγμα που προσδίδει φρεσκάδα και λάμψη στην όψη της επιδερμίδας μας. Είναι με λίγα λόγια ένα συστατικό που μας είναι απαραίτητο, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ναι, η βιταμίνη C μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την βραδινή skincare routine μας, είναι όμως απαραίτητη στην πρωινή κατά την οποία «θωρακίζουμε» την επιδερμίδα μας από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Το αντηλιακό από την άλλη, είναι αυτό που προστατεύει το δέρμα μας από την UVA και την UVB ακτινοβολία και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση, τις κηλίδες και τη γενικότερη φθορά που προκαλεί ο -αγαπημένος- ήλιος.

A match made in skincare heaven

Ίσως έχεις αρχίσει να αντιλαμβάνεσαι γιατί λέμε ότι η βιταμίνη C και το αντηλιακό είναι ένα από τα power couples του skincare, αλλά θα σου το εξηγήσουμε περισσότερο. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στον τρόπο που η βιταμίνη C και το αντηλιακό αλληλεπιδρούν. Η βιταμίνη C, όταν συνδυάζεται με αντηλιακό, αυξάνει την αποτελεσματικότητά του παρέχοντας επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις κηλίδες, αλλά και την πρόωση γήρανση. Είναι επομένως ένα πραγματικό match made in skincare heaven.

image005.png

Η λατρεμένη μας L’ Oréal Paris δημιούργησε ένα νέο προϊόν που συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με την βιταμίνη C. Ετοιμάσου να γνωρίσεις την Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C!

image007.jpg

Είναι η νεότερη προσθήκη στην Revitalift Clinical οικογένεια της L’ Oréal Paris και ήρθε για να κάνει το πρωινό skincare πιο εύκολο και αποτελεσματικό, χαρίζοντάς σου παράλληλα την επιδερμίδα που σου αξίζει. Αναρωτιέσαι τι κάνει; Πώς λειτουργεί; Ποια είναι τα benefits της; Θα σου λύσουμε όλες τις απορίες and then some!

Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C

Το Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C είναι ένα προϊόν που ήρθε να «παντρέψει» (επιτέλους) το αντηλιακό με την βιταμίνη C.Είναι εμπλουτισμένο με την τεχνολογία Netlock της L’ Oréal, άρα εξασφαλίζει μέγιστη προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις ακτίνες UVB & UVA. Έχει πολύ ευχάριστη υφή η οποία δεν αφήνει λευκά σημάδια και είναι τόσο ανάλαφρη που μετατρέπεται σε τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Ναι, παρατείνει και την διάρκεια του foundation σου οπότε μιλάμε για ένα win-win-win! Ακόμα, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε που ενισχύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Βιταμίνης C, γλυκερίνη που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για απαλή αίσθηση και ενυδάτωση μακράς διάρκειας, αλλά και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές που οφείλονται σε αφυδάτωση.

image009.jpg

Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν θα χρειαστεί να φορέσεις βιταμίνη C σε συνδυασμό με το Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C; Όχι! Μιλάμε για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Κάθε πρωί λοιπόν, ξεκινάμε με καθαρό πρόσωπο, προχωράμε στον ορό Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum και μετά περνάμε στο Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C της L’Oréal Paris.

image011.jpg

Συνδυαστικά, είναι το απόλυτο πρωτόκολλο λάμψης και προστασίας που χαρίζει ως και 4 φορές πιο λαμπερή επιδερμίδα. Η φροντίδα όμως δεν τελειώνει εδώ. Όπως είπαμε, υπάρχει μία ολόκληρη οικογένεια Revitalift Clinical της L’Oréal Paris η οποία περιλαμβάνει το Revitalift Clinical Gel Καθαρισμού Προσώπου με Βιταμίνη C, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με σαλυκιλικό οξύ, αλλά και την Revitalift Clinical Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου με Βιταμίνη C που απογειώνει τη θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τι πρέπει να κρατήσεις

Η βιταμίνη C είναι το «ταίρι» του αντηλιακού και πρέπει να συνδυάζεται πάντοτε μαζί του. Πλέον, χάρη στην L’Oréal Paris αυτό το power couple συνυπάρχει σε ένα μπουκάλι και ενισχύεται χάρη σε όλη τη σειρά Revitalift Clinical με την υπογραφή της L’Oréal Paris. Αναζήτησε λοιπόν το νέο Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C και το.. ταίρι του, τον ορό Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum (καθώς και όλη τη Revitalift Clinical) στα καταστήματα και χάρισε στην επιδερμίδα σου απόλυτη προστασία και την πιο υπέροχη λάμψη υγείας.

Aν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες γαι τη σειρά, κάνε click στο επίσημο site της L'Oréal Paris. Φυσικά, μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το official Instagram account & να κάνεις την εγγραφή σου στο official Youtube (L’Oreal Paris Greece) κανάλι της μάρκας.