Wet beach waves: Πώς θα πετύχεις το χτένισμα των celebrities

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόκειται για ένα χτένισμα που γίνεται χωρίς θερμαντικά εργαλεία με δύο μόνο προϊόντα. Δες παρακάτω...

Ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα social media, είναι τα wet beach waves. Τι είναι τα wet beach waves; Πρόκειται για ένα hairstyle που κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν με κύματα της θάλασσας, χαρίζοντας μία δροσερή και φρέσκια πινελιά σε όλο το beauty look.

Τα μαλλιά δείχνουν super λαμπερά και ανάλαφρα, ένα χτένισμα που ενδείκνυται για τις απογευματινές και βραδινές εξόδους ειδικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η Kim Kardashian, η Kylie Jenner και η Megan Fox είναι μερικές celebrities που το επιλέγουν ξανά και ξανά στις εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ εύκολο χτένισμα που δεν απαιτεί τη χρήση θερμαντικών εργαλείων, ενώ γίνεται σε χρόνο dt.

422661699_353020727493366_7066145755656172236_n.jpg

@kyliejenner

Peach makeup: Το μακιγιάζ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σου

Όλα τα tips για να πετύχεις τέλεια wet beach waves

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το συγκεκριμένο χτένισμα γίνεται εύκολα και γρήγορα, γι' αυτό κράτα σημειώσεις... Για αρχή, σε νωπά μαλλιά -αν δεν είναι λουσμένα τα μαλλιά σου, θα χρειαστεί να τα βρέξεις με χλιαρό νερό- τοποθέτησε αρκετή ποσότητα από το hair oil και χτένισέ τα καλά.

https://www.instagram.com/reel/C4AwHpxuBqB/

Τα μαλλιά θα απορροφήσουν γρήγορα το λάδι, γι' αυτό μην φοβηθείς να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα (θέλουμε να φαίνονται συνεχώς βρεγμένα). Στη συνέχεια, τοποθέτησε αφρό και κλείδωσε στο τέλος το wavy look με λίγη λακ.
Voilà! Είσαι έτοιμη! Σου φάνηκε δύσκολο;

Είσαι έτοιμη για ένα refresh στο χρώμα σου; Αυτά είναι τα 5 hot hair color trends της άνοιξης 2024

Pantene-Pro-V-Natural-Waves-Krema-Styling.png

PANTENE, PRO-V NATURAL WAVES STYLING CREME

Η κρέμα Styling της Pantene θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις κυματιστά μαλλιά με φυσικό φορμάρισμα.

Τα wet beach waves είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Δηλαδή, μπορεί να το επιλέξει στην εμφάνισή της οποιαδήποτε κοπέλα ανεξαρτήτως ηλικίας. Επιπλέον, είναι ένα hairstyle ιδανικό για τις bad hair days. Δηλαδή, αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς το πρωί για το γραφείο τα glossy waves είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε λίγα μόλις λεπτά. Έτσι, θα έχεις ένα glam look σαν star του Hollywood χωρίς να έχεις αφιερώσει ιδιαίτερο χρόνο, απογειώνοντας κάθε outfit.

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα-ένα τα steps για να πετύχεις το iconic hairstyle. Ρίξε μία ματιά...

Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά