Κυκλοφόρησε το αλφαβητάρι της άνοιξης και έχει λέξεις που θα φωτίσουν τις μέρες μας

Κυκλοφόρησε το αλφαβητάρι της άνοιξης και έχει λέξεις που θα φωτίσουν τις μέρες μας

Ιδού οι φράσεις-μότο που θέλουμε να αποστηθίσουμε asap αυτή τη σεζόν!

Φέτος την άνοιξη, μαθαίνουμε από το Α ως το Ω, όλα όσα θα δώσουν φως στην καθημερινότητά μας, το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά μας. Ιδού οι φράσεις-μότο που θέλουμε να αποστηθίσουμε asap αυτή τη σεζόν!

Αδράττουμε την ευκαιρία για ένα φρεσκάρισμα. Όχι μόνο στην ντουλάπα αλλά και παντού. Πετάμε αντιλήψεις που δεν μας ταιριάζουν πια και απαλλασσόμαστε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Βγάζουμε τις σέλφι που ζηλεύουμε στα σόσιαλ. Δεν χρειαζόμαστε καν τα φίλτρα της κάμερας, αφού έχουμε το φως του ήλιου. Τα μόνο φίλτρα που θα χρειαστούμε είναι αυτά του αντηλιακού μας! Για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, φοράμε το αγαπημένο αντηλιακό με χρώμα Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ από τη FREZYDERM. Είναι τέλεια προσαρμοζόμενο σε κάθε τόνο δέρματος, καλύπτει δυσχρωμίες και ατέλειες, με υπέροχη βελούδινη υφή που δεν «μπουκώνει» το δέρμα και αφήνει ματ αποτέλεσμα. Μιλάμε για sunshinypics που θα σαρώνουν like.

sunscreen_velvet.jpg

Γραφόμαστε (επιτέλους!) σε εκείνα τα μαθήματα που όλο λέγαμε να αρχίσουμε αλλά τελικά δεν! Αργεντίνικο τάνγκο, αγγειοπλαστική, πάντελ, whatever.

Διαλέγουμε να διαλέγουμε καλύτερα! Γινόμαστε συνειδητά πιο επιλεκτικοί στις αγορές, τις συνήθειες, το περιβάλλον μας και δίνουμε στη ζωή μας άλλη ποιότητα.

Επιστρέφουμε αγάπη και ευγένεια. Όχι ότι δεν το κάναμε ούτως ή άλλως αλλά ένα παρακάνω «ευχαριστώ», «παρακαλώ», «να έχεις μια όμορφη μέρα», μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Ζωντανεύουμε λίγο παραπάνω τα απογεύματα μετά τη δουλειά καιαφήνουμε το δίπτυχο «σώριασμα σε καναπέ και back-to-backseries»για ένα χαλαρό ποτάκι. Άνοιξη είναι, αν δεν βγούμε τώρα, πότε;

Ηλεκτρίζουμε την ατμόσφαιρα με λίγο παραπάνω flirting, αν είμαστε single. Υπάρχει μια σπίθα στον αέρα; Ας την ανάψουμε!

Θαυμάζουμε το καλό και το ωραίο αλλά δεν το ζηλεύουμε. Αντικαθιστούμε το «γιατί εκείνη και όχι εγώ;», με το «μπράβο σε εκείνη, μπορώ και εγώ!».

Ισιώνουμε κορμό και φτιάχνουμε τη στάση μας. Οκ, η δουλειά γραφείου δεν βοηθάει αλλά τη στιγμή που καμπουριάζουμε, μπορούμε να θυμόμαστε το «πίσω πλάτη, έξω στήθος».

Κινούμαστε και αθλούμαστε! Λίγο τζόγκινγκ ή χαλαρό τρέξιμο γύρω απ’ το τετράγωνο ή στο άλσος θα μας κρατήσει fit και με ευεξία. Παίρνουμε μαζί μας ακουστικά και ένα μπουκαλάκι νερό αλλά και αντηλιακό, γιατί με τον ήλιο δεν παίζουμε! Το Sun Screen on the Move SPF 50 της FREZYDERM εφαρμόζεται ακόμα και εν κινήσει, χωρίς καν να το απλώσουμε με τα χέρια μας και χρησιμοποιείται και στα μαλλιά ή πάνω απ’ το μακιγιάζ, αν είμαστε τύποι sports & glam. Είναι δε τόσο compact και ελαφρύ που χωράει ακόμα και στο τσαντάκι-μπανάνα.

onthemove.jpg

Λουφάρουμε και λίγο. Δεν χρειάζονται πάντα να έχουν προτεραιότητα οι άλλοι. Μια κοπάνα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και δεν θα βλάψει κανέναν!

Μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί. Σε γονείς, φίλους, συγγενείς, στον ψυχοθεραπευτή μας…σε οποιαδήποτε δύο πρόθυμα αυτιά. Αλλιώς, θα αφήνουμε το «ηφαίστειο» να σιγοβράζει, ώσπου να εκραγεί.

Νομιμοποιούμε το να μην είμαστε οκ κάποιες μέρες και να είναι οκ. Είμαστε άνθρωποι, youknow;

Ξαναθυμίζουμε στον εαυτό μας τα πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμονες, κάθε φορά που στεναχωριόμαστε για το τίποτα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Οριοθετούμε. Βάζουμε φρένο στις συμπεριφορές που μας ενοχλούνκαι κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα τις ανεχτούμε ξανά.

Πανηγυρίζουμε τις νίκες μας. Ακόμα και τις μικρές. Ό, τι καταφέραμε με το σπαθί μας θέλει κλαπ-κλαπ.

Ρουφάμε τις στιγμές. Μόνο έτσι τις απολαμβάνουμε στο μέγιστο. Βγήκαμε για καφεδάκι στη λιακάδα με μια φίλη που είχαμε να δούμε καιρό; Το χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά! Και για να χαρεί και το δέρμα μας, το προστατεύουμε από τον ήλιο, με Sun Screen Fluid-to-Powder SPF 50+. Όσο το απλώνουμε, μετατρέπεται από γαλάκτωμα σε υπέροχη αίσθηση σατινέ πούδρας και περιποιείται το δέρμα ενυδατώνοντάς το (bonus plus, αν έχουμε ξηροδερμία ή απλώς ξηρό τύπο δέρματος).

sunscreentopowder.jpg

Σιγοτραγουδάμε. Στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, παντού. Η μουσική γαληνεύει την ψυχή.

Τακτοποιούμε. Συρτάρια, γραφεία, ντουλάπες, σκέψεις. Το χάος φέρνει χάος.

Υγιαίνουμε! Τρεφόμαστε καλύτερα, κοιμόμαστε περισσότερο, δεν αφήνουμε το στρες να μας καταβάλλει. Lifeisshort!

Φορτίζουμε μπαταρίες με κάθε ευκαιρία. Μια κυριακάτικη εκδρομή, λίγο σαββατιάτικο window shopping… λέμε ναι σε οτιδήποτε μας δίνει ενέργεια.

Χαλάμε χατίρια, χωρίς φόβο και πάθος, αν χρειάζεται. Και το «όχι» μια χαρά λέξη είναι.

Ψάχνουμε τα πράγματα στην ουσία τους. Σε μία εποχή fast-food στα πάντα, τολμάμε να «βουτάμε» λίγο πιο κάτω, να μη μένουμε στον «αφρό».

Ωριμάζουμε. Όχι κάθε χρόνο στα γενέθλιά μας αλλά κάθε μέρα, κάθε λεπτό που έχει να μας δώσει ένα μάθημα ζωής. Ακίνητα μένουν μόνο τα δέντρα!