NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες

Το NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+ είναι το νέο λανσάρισμα της αντηλιακής σειράς προσώπου NIVEA SUN που εξασφαλίζει υψηλή αντηλιακή προστασία και απευθύνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες επιδερμίδων με τάση για ατέλειες.

Το NIVEA SUN UV Face Derma Skin Clear SPF50+, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της αντηλιακής σειράς προσώπου NIVEA SUN που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Χάρη στην ελαφριά μη-λιπαρή του σύνθεση, μειώνει την εμφάνιση ερεθισμών της επιδερμίδας και εξασφαλίζει ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Το νέο λανσάρισμα ήρθε για να ενισχύσει την αντηλιακή σειρά προσώπου NIVEA SUN εστιάζοντας σε μία σημαντική κατηγορία -την φροντίδα επιδερμίδων με τάση για ατέλειες. Συγκεκριμένα, το NIVEA SUN UV Face Derma Skin Clear SPF50+ προστατεύει την επιδερμίδα εξωτερικά από τις ακτίνες UVA/UVB και από τις επιπτώσεις της Ορατής Ακτινοβολίας Υψηλής Ενέργειας (HEVL), όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα εκ των έσω χάρη σε ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό – το εκχύλισμα γλυκόριζας που ενεργοποιεί τον αμυντικό μηχανισμό της ίδιας της επιδερμίδας.

cc.png

Χάρη στη εξειδικευμένη σύνθεσή του με σύμπλεγμα Anti-Blemish και Νιασιναμίδη, το NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+, δρα ενάντια στο φράξιμο των πόρων απορροφά την λιπαρότητα και ενυδατώνει την επιδερμίδα εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. Παράλληλα, προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών και ατελειών της επιδερμίδας προσφέροντας μια υγιή και λαμπερή όψη ενώ η ελαφριά και μη λιπαρή του σύνθεση με 0% κολλώδη αίσθηση το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Το νέο αντηλιακό NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+ συνδυάζει υψηλή αντηλιακή προστασία με μια εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και λεία όψη στην επιδερμίδα, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες.