Logo nails: Η JLo στόλισε το manicure της με το logo του πιο αγαπημένου της οίκου μόδας

Ευαγγελία Αλπίδου
Logo nails: Η JLo στόλισε το manicure της με το logo του πιο αγαπημένου της οίκου μόδας

@jlo

Prada, Chanel ή Miu Miu; Οι nail experts, δημιουργούν διακριτικά σχέδια με το logo των αγαπημένων επώνυμων fashion brands.

Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου οίκος; Prada, Chanel, Miu Miu; Η Jennifer Lopez πάντως φαίνεται πώς έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον διάσημο οίκο, Chanel. Πώς το καταλάβαμε αυτό; Από το κομψό logo manicure που υιοθέτησε στα άκρα της.

https://www.instagram.com/reel/Csb6qYYpKd2/

Editor’s Choice: Αυτά είναι τα 8 beauty προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Τι είναι τα logo nails;

Όπως μπορείς να καταλάβεις κι από το όνομα, τον τελευταίο καιρό επικρατεί στο κόσμο του manicure μία logomania. Οι nail experts, δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα και διακριτικά nail arts με τα logo των επώνυμων fashion brands. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαρίζουν στα άκρα μία δόση πολυτέλειας, κάνοντάς τα να φαίνονται όλη την ώρα κομψά και περιποιημένα.

https://www.instagram.com/p/CryMR86u_oi/

Ο Tom Bachik, ο nail artist της αγαπημένης JLo, δημιούργησε ένα french manicure με σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές. Για αρχή, το σχήμα που επέλεξε ήταν τα ballerina nails, τα οποία έχουν μία πιο αμυγδαλωτή βάση και μία πιο τετράγωνη μύτη. Η βάση του γαλλικού είχε μία γλυκιά, nude απόχρωση, ενώ αντικατέστησε την κλασική λευκή γραμμή με μαύρο χρώμα, η οποία συνέχιζε μέχρι την βάση του νυχιού. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το logo της Chanel που ήταν σχεδιασμένο στο «παράμεσο δάχτυλο» του χεριού. Τα μικρά μαύρα glitter επάνω στο νύχι χάριζαν μία απίστευτα διακριτική λάμψη σε όλο το manicure. French manicure with a twist!

Time for pedi! 4 χρώματα που θα αναδείξουν τα άκρα σου και θα σε κάνουν να φορέσεις τώρα πέδιλα

Extra tip: Αν θες να υιοθετήσεις το logo του αγαπημένου σου fashion brand στο manicure σου, επίλεξε μία ουδέτερη, γήινη βάση που θα κάνει τα άκρα σου να φαίνονται ακόμα πιο περιποιημένα και καθαρά.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για τις λάτρεις της logomania. Είσαι έτοιμη να κάνεις τα άκρα σου να αποπνέουν μία quiet luxury αισθητική; Ρίξε μία ματιά...

Nail trends! Γαλλικό manicure με χρώμα και άλλα 3 σχέδια που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες