Νυφικό χτένισμα: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ρομαντικό half up για εσένα που ζητάς κάτι απλό

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει με οποιοδήποτε νυφικό κι αν φορέσεις. 

Το νυφικό το έχεις βρει, στο μανικιούρ σου τα glazed donut nails και το κλασικό γαλλικό είναι από τις hot επιλογές, το μακιγιάζ είναι θέμα χρόνου για να το βρεις, οπότε αυτό που σου έχει μείνει είναι το χτένισμα που θα ολοκληρώσει τη νυφική σου εμφάνιση.

Όσον αφορά, λοιπόν, τα μαλλιά σου δε θες κάτι τολμηρό και grande. Ένα chic χτένισμα που να μοιάζει επιμελώς ατημέλητο είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Άλλωστε, οι νύφες του καλοκαιριού κινούνται σε γενικότερο πλαίσιο σε πιο ανάλαφρες επιλογές, από το νυφικό μέχρι και την δεξίωση.

Natural makeup look: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

Οι κότσοι και τα half ups είναι μερικά hot χτενίσματα που θα απογειώσουν τα μαλλιά σου σε χρόνο dt. Μία τόσο σημαντική ημέρα, σου αξίζει, να έχεις την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, να είσαι η «καλύτερη εκδοχή σου», όποια και όπως πιστεύεις εσύ ότι είναι αυτή.

342870872_248136844269840_8369199793568222930_n-(1).jpg

@sofiagrainge

Η Κατερίνα Καινούργιου, είναι μία από τις παρουσιάστριες που επιλέγει συνεχώς στις εμφανίσεις της τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά χτενίσματα. Αυτή τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα half up χτένισμα. Είναι το «χτένισμα-κλειδί» για όσες κοπέλες δεν τους αρέσει να πιάνουν τα μαλλιά τους ψηλά και θέλουν μία μέση λύση.

Λεπτά μαλλιά: 3 κουρέματα που χαρίζουν extra όγκο

Πώς θα πετύχεις το half up;

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου οριζόντια στη μέση και να πιάσεις το επάνω τμήμα με ένα ωραίο hair clip. Τόσο απλό! Η Κατερίνα, άφησε τις άκρες ελαφρώς wavy, χαρίζοντας extra κίνηση και όγκο στα μήκη της. Οι κυματιστές άκρες δημιουργούν μία ρομαντική πινελιά και ένα cute χτένισμα που θα ολοκληρώσει τέλεια το νυφικό look.

441582604_464812689385403_1112660496643763398_n.jpg

@katken85

Βέβαια, αν θες να χαρίσεις μία extra πινελιά και να ανανεώσεις το bridal hairstyle μπορείς να προσθέσεις όμορφες πινελιές από λουλούδια και hair clips με κρύσταλλα και να απογειώσεις το beauty look σου. Για το συγκεκριμένο χτένισμα, επίλεξε ένα monochromatic makeup look σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις και η εμφάνισή σου να είσαι σίγουρη πως θα μείνει αξέχαστη.

Τα παρακάτω TikTok video θα σου χαρίσουν έμπνευση για το νυφικό χτένισμά που έχεις ονειρευτεί. Enjoy, queen!

Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails! Η Μαρίνα Σάττι επέλεξε το πιο hot manicure