8 αρωματικά αφρόλουτρα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε SPA

8 αρωματικά αφρόλουτρα που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε SPA

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει δυναμικά και με ευχάριστη διάθεση το σαββατοκύριακο σου!

Μην ξεχνάς ότι έχεις κι εσύ ανάγκη από me time και με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο στην μπανιέρα σου θα το κάνεις πράξη. Κι όμως, μετά από μία ατέλειωτη εβδομάδα η body care routine θα απομακρύνει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και θα σε κάνει να αποβάλεις το άγχος και το στρες. Το θέμα είναι, βέβαια, τι αφρόλουτρο θα χρησιμοποιήσεις. Γι' αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο με τα πιο αρωματικά αφρόλουτρα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

7 bronzer που χαρίζουν ηλιοκαμένο & σμιλεμένο πρόσωπο μαζί

Μετέτρεψε το μπάνιο σου σε SPA

Τα αρωματικά αφρόλουτρα θα κάνουν το μπάνιο σου την πιο όμορφη και απολαυστική σου συνήθεια. Η αλήθεια είναι πως τα αρωματικά αφρόλουτρα δεν είναι για να τα χρησιμοποιείς καθημερινά. Τα αρωματικά αφρόλουτρα μπορείς να τα χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα για να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να σε βάζουν στο κατάλληλο mood. Οι μυρωδιές θα διαχέονται παντού στο χώρο και θα μετατρέπουν το μπάνιο σου σε spa που ποτέ δεν κανονίζεις να πας. Είναι ένα μικρό δώρο που αξίζει να προσφέρεις στον εαυτό σου.

pexels-yankrukov-7019701.jpg

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επιλέξεις ένα αφρόλουτρο με το αγαπημένο σου, μεθυστικό άρωμα... Έτσι, η επιδερμίδα σου θα μοσχοβολάει όλη την ώρα απίστευτη φρεσκάδα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις ένα από αυτά στη ρουτίνα σου.

Οι καλύτερες BB cream που θα αντικαταστήσουν το foundation σου

Extra tip: Αν θες να κάνεις πραγματικά ατμόσφαιρα, άναψε μερικά κεριά, βάλε την αγαπημένη σου playlist να παίζει, κλείσε το τηλέφωνό σου και απόλαυσε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρό. Enjoy queen!

Ναι, πρέπει να φοράς αντηλιακό και με συννεφιά! 7 αντηλιακά με ελαφριά υφή που θα λατρέψεις