Δες πώς να φορέσεις την πορτοκαλί σκιά φέτος το καλοκαίρι... Είναι η must-try τάση!

Ευαγγελία Αλπίδου
Δες πώς να φορέσεις την πορτοκαλί σκιά φέτος το καλοκαίρι... Είναι η must-try τάση!
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Το πορτοκαλί ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα ματιών. Έχει βλέπεις την ιδιότητα να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ζεστό και casual, κολακεύοντας τέλεια τα χαρακτηριστικά. 

Το πορτοκαλί χρώμα που φωτίζει τη θάλασσα και τον ουρανό κατά τη διάρκεια της δύσης του ήλιου ενέπνευσε τους makeup artists για το μακιγιάζ του καλοκαιριού. Τα βλέφαρα γεμίζουν με πορτοκαλί αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν τέλεια με θερμές, μεσογειακές επιδερμίδες.

Τι συμβολίζει το πορτοκαλί χρώμα;

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που συμβολίζει τη χαρά. Είναι συνδεδεμένο με τον αυθορμητισμό, την εκφραστικότητα, τη ζεστασιά και την αισιοδοξία. Οι αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις ποικίλουν. Μπορείς να επιλέξεις από τις πιο απαλές, γήινες μέχρι πορτοκαλί έντονα smokey eyes με ιριδίζον εφέ.

3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε συναυλία, εμπνευσμένα από τις celebrities

Blumarine-bks-S24-010-(2).jpg

Bye bye μαύρο smokey eyes!

Το κλασικό μαύρο smokey eye έρχεται να αντικατασταθεί με παστέλ, clean αποχρώσεις οι οποίες χαρίζουν ένα παιχνιδιάρικο και φωτεινό eye look. Και για να σε προλάβουμε... Το πορτοκαλί ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα ματιών. Έχει βλέπεις την ιδιότητα να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ζεστό και casual, κολακεύοντας τέλεια τα χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την εφαρμογή, είναι η πιο εύκολη διαδικασία που έχεις δει στο μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να έχεις το ταλέντο ενός επαγγελματία makeup artist. Μπορείς να προσθέσεις την πορτοκαλί σκιά -είτε με ένα πινέλο είτε με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά- επάνω στο κινητό βλέφαρο και με ένα λεπτό πινέλο να εφαρμόσεις λίγη σκιά στις κάτω βλεφαρίδες του ματιού και... είσαι έτοιμη!

Αυτά τα αδιάβροχα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σου και σου εξηγούμε γιατί

Ulla-Johnson-bks-S24-044.jpg

Ωστόσο, αν θες ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, μπορείς να τοποθετήσεις την πορτοκαλί σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και αμέσως να δημιουργήσεις ένα εκτυφλωτικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσεις και θα φωτίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

Αν θες, λοιπόν, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και τα κλασικά χρώματα όπως το καφέ και το μαύρο, το πορτοκαλί είναι το χρώμα που αξίζει να το τολμήσεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δοκίμασέ το!

Τα mist προσώπου θα σε κρατήσουν δροσερή τις ημέρες του καύσωνα