Θες ένα απαλό smokey eyes; Το καφέ μολύβι ματιών είναι το νέο μαύρο

Ευαγγελία Αλπίδου
Θες ένα απαλό smokey eyes; Το καφέ μολύβι ματιών είναι το νέο μαύρο

6 καφέ μολύβια ματιών με απαλή υφή και χρώμα που διαρκεί. 

Η αλήθεια είναι πως στο καθημερινό μας μακιγιάζ δεν θέλουμε υπερβολές. Επιλέγουμε απαλές υφές και φυσικές αποχρώσεις οι οποίες αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την φρέσκια όψη της επιδερμίδας μας. Το καφέ είναι ένα από τα γήινα χρώματα που μπορεί να πετύχει το τέλειο natural μακιγιάζ. Εκτός από την καφέ mascara που χαρίζει ένα smoothy αποτέλεσμα, το καφέ μολύβι ματιών έχει κάνει ένα δυνατό comeback απότα 90s και 00s.

Το καφέ είναι το νέο μαύρο!

Τα 3 steps που δεν πρέπει να παραλείπεις πριν το μακιγιάζ

Είναι το beauty item που έρχεται να πάρει τη θέση του κλασικού μαύρου. Το καφέ μολύβι, είναι απαλό, κρεμώδες και εφαρμόζεται εύκολα, χωρίς να λερωθείς. Ακόμα όμως και να λερωθείς, το αποτέλεσμα διορθώνεται με μία μόνο κίνηση. Το καφέ μολύβι χαρίζει ένα απαλό και γλυκό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εύκολα στο καθημερινό μακιγιάζ είτε κάτω στην υγρή γραμμή του ματιού είτε να δημιουργήσεις τέλεια καφέ smokey eyes. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το δοκιμάσεις!

Givenchy-bks-S24-009.jpg

Extra tip: Ένα beauty trend που ήρθε από τα 90s είναι το lip contouring. Το καφέ μολύβι ματιών θα σου χαρίσει το τέλειο περίγραμμα και θα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη. Στη συνέχεια πρόσθεσε το αγαπημένο σου lip gloss και… είσαι έτοιμη!

Έχεις κενά στα φρύδια; 6 brow mascara για εύκολο γέμισμα και όγκο

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα καφέ μολύβια ματιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς στο beauty department τα χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά, γιατί είναι εύκολα στη χρήση τους, έχουν απαλή υφή και χαρίζουν ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ που διαρκεί για ώρες. Μία δοκιμή θα σε πείσει…

Editor’s choice: 7 σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά που αξίζει να έχεις μαζί σου στο τριήμερο