Ενώ εσείς κοιμάστε...

Ενώ εσείς κοιμάστε...

Το HairX Repair Therapy Overnight Treatment της Oriflame μεταμορφώνει τα μαλλιά σας

Τα ευαίσθητα, ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται συνεχή φροντίδα, και η θεραπευτική αγωγή HairX Repair Therapy Overnight Treatment της Oriflame αναλαμβάνει τη.. βραδινή βάρδια.

Εμπλουτισμένο με ενυδατικά εκχυλίσματα jojoba, αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε και πανθενόλη, αυτό το treatment σε μορφή σπρέι δρα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και αποκαθιστά την απαλότητα και τη λάμψη της. Απλώστε το σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, και «δουλέψτε» το απαλά με τα δάχτυλα σε όλο το μήκος της τρίχας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην ευεργετική του φόρμουλα.

Το επόμενο πρωί θα διαπιστώσετε τη διαφορά: τα ευαίσθητα μαλλιά σας θα είναι μεταξένια στο άγγιμα, λεία και λαμπερά από τη ρίζα μέχρι την άκρη, και εσείς δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στο hairstyling. Το HairX Repair Therapy Overnight Treatment της Oriflame μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ, ειδικά αν έχετε πολύ ταλαιπωρημένα, ευαισθητοποιημένα μαλλιά, ως τελευταίο βήμα της καθημερινής τους περιποίησης.